June 19, 20168 yr A ček, servisno-bankarsko pitanje: zar nije obaveza korisnika stambenih kredita da budu životno osigurani, pa ako se šta desi, da kredit bude automatski otplaćen?... (na Mandinu temu) Edited June 19, 20168 yr by giuseppe
June 19, 20168 yr A ček, servisno-bankarsko pitanje: zar nije obaveza korisnika stambenih kredita da budu životno osigurani, pa ako se šta desi, da kredit bude automatski otplaćen?... (na Mandinu temu) meni su nudili polisu uz vinkulaciju u korist banke.tad sam im rekao da mogu da se jebu.
June 19, 20168 yr meni su nudili polisu uz vinkulaciju u korist banke. tad sam im rekao da mogu da se jebu. I oni i tvoji naslednici.
June 19, 20168 yr Baš... To je neki must, čudi me da ijedna banka odobri kredit bez toga. Edited June 19, 20168 yr by giuseppe
June 19, 20168 yr Nije u svim bankama zivotno osiguranje must uz stambeni kredit. Jeste osiguranje nekretnine vinkulirano u korist banke. Ugovorna je obaveza da se placa
June 20, 20168 yr Iskoci mi BKTV na fejsu http://www.bktvnews.com/ bas vole debilne naslove TRUJU NAŠE VOĆKE: Evo koliko puta prskaju sa ZABRANJENIM HEMIKALIJAMA Idu tako oni i drže se za ruke SA zabranjenim hemikalijama i ...
June 20, 20168 yr Idu tako oni i drže se za ruke SA zabranjenim hemikalijama i ... Drže se za ruke? Nije loše za početak, uskoro će da se vole i ljube.
June 20, 20168 yr Idu tako oni i drže se za ruke SA zabranjenim hemikalijama i ... A možda se zaista prskaju sa zabranjenim hemikalijama ...