AcaRadio Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Ma kad se zaori Still Löving Yöüüü, sve pritiskam gas do daske :D
salerokada Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Interesantan tekst Danas-a o tome kako funkcioniše uzimanje izjava od političara: Kako izgledaju SMS prepiske sa srpskim političarima
Frank Pembleton Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Jbm ti...kakvo sviranje kurcu... ...shit has hit the fan...
Muwan Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Sve novine koje su ikada objavile nešto u fazonu: "Državo ovo-ono" (reaguj, gde si, zašto, gledaj, dokle...) treba dekretom zabraniti a njihove redakcije zasuti plamenobacačima.
gospa buba Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 ja mislim da je od ovog radosha bajica ljude po malo strah da umru
gospa buba Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 u poslednje vreme on ekskluzivno komentarishe smrti u struci, ne znam kako je do toga doshlo
Marvin (Paranoid Android) Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 E, jel kačio neko već onaj članak iz Nina o Slini zbog koje ovaj pizdi i preti tužbama? Ili jel može neko da slika i postavi?
Frank Pembleton Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 E, jel kačio neko već onaj članak iz Nina o Slini zbog koje ovaj pizdi i preti tužbama? Ili jel može neko da slika i postavi?Mislim da je neko pisao danije vredno citanja, naslovna strana i to je to...
Takeshi Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Sve novine koje su ikada objavile nešto u fazonu: "Državo ovo-ono" (reaguj, gde si, zašto, gledaj, dokle...) treba dekretom zabraniti a njihove redakcije zasuti plamenobacačima. trebalo bi: "vucicu, zasto ti glumci umiru?"
garcia Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 E, jel kačio neko već onaj članak iz Nina o Slini zbog koje ovaj pizdi i preti tužbama? Ili jel može neko da slika i postavi? check pm
Recommended Posts