Frank Pembleton Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nedavno odgledah ovu igranu seriju o slučaju OJ Simpsona. Mislim da je ovaj slučaj ubijene pjevačice idealan predložak za neku buduću igranu seriju koja bi počela kao kao klasična krimi misterija (Twin Peaks, Killing), koja bi postepeno prelazila u prikaz opšte truleži na medijskoj, pa i političkoj sceni iz ere vladavine Aleksandra Vučića (poput Wire???). Naravno, ovakva serija bi imala smisla tek ako se snimi po završetku ove sulude ere. Mene kod te serije "iznenadilo" kako su je uradili oldskul. Bez divljanja po dramaturgiji, flešbekovi u službi priče i to...Što znači da ovde ne bi imao ko da napiše ovu drugu seriju o "ubistvu na nasipu u Borči"...
pacey defender Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Upoređuje ovo sa slučajem OJ Simpsona SRPSKI TVIN PIKS: Ko je ubio Loru Palmer iz Borče naslov iz kurira, 21.4. Edited June 7, 2016 by pacey defender
Duci Simonovic Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Dobra ideja za majcu - ja znam ko je ubio pevačicu
pacey defender Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) ako mogu maaalo samo da dopunim: Dobra ideja za majcu - ja ZNAM ko je ubio PEVAČICU [VIDEO] Edited June 7, 2016 by pacey defender
Spirit Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 I natpis za leđa Mislio je da ZNA KO JE UBIO ZVEZDU a onda se desilo nešto SPEKTAKULARNO [VIDEO]
Prospero Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Hrabri UNS konačno stao u odbranu novinara od političke tiranije 1 čoveka!! Удружење новинара Србије (УНС) сматра неприхватљивим и недопустивим претње обезбеђењем новинарима Студија Б и Пинка од стране председника покрета Доста је било и народног посланика Саше Радуловићa. Саша Радуловић је, прошлог петка и јуче у Скупштини Србије одбио да одговара на питања новинара ових редакција, рекавши им да они „нису новинари“ и да „Студио Б и Пинк нису медији“. Саша РадуловићРадуловић је новинаре ове две редакције назвао и “пропагандним тимом Александра Вучића” и “блатоидима”. Како је УНС-у рекао новинар Студија Б Владимир Минић, јуче није био први пут да се Саша Радуловић овако односи према новинарима. “Ни јуче, а ни прошли петак, када је било конституисање Скупштине, Саша Радуловић није хтео да одговара на питања Студија Б. Хтео сам јуче, након консултација покрета Доста је било са Александром Вучићем, да му поставим неколико питања, али ме је он прекинуо и пре него што сам успео да заустим. Рекао ми је да ми нисмо медиј и да ја нисам новинар, а када сам инсистирао да добијем одговор припретио је да ће позвати обезбеђење да реагује”, рекао је Минић УНС-у и додао да сматра да је Радуловићев однос према појединим медијима увреда и за ове медије, али и за читаву професију. “Без обзира да ли му се питања свиђају или не, без обзира да ли му се допада медиј који му поставља питања, он је на јавној функцији, народни је посланик и моје је право да му постављам питања и инсистирам на одговору. Он може да каже да му се питања не свиђају и да не жели да на њих одговори, али не може да нас вређа, етикетира или прети обезбеђењем”, каже Минић. Новинарка Телевизије Пинк Мара Драговић потврдила је УНС-у да Радуловић прошлог петка није желео да јој одговори на питања.“Кренула сам да му постављам питање, када ме је прекинуо и питао из ког сам медија. Након што је чуо да сам са ТВ Пинк, рекао је да ми нисмо новинари, већ гласило Александра Вучића и блатоид”, рекла је Драговић УНС-у. Из Покрета Доста је било за УНС кажу да су „блатоиди Информер, Пинк, Студио Б, Телепромтер итд. интересне организације које функционишу као пропагандни тимови Александра Вучића. Они нису медији. Запослени у тим организацијама нису новинари. Они на најгрубљи могући начин крше све чланове етичког Кодекса новинара Србије који пружа професионални и етички оријентир поступања новинара. Њихов циљ није објективност, већ приземна пропаганда мандатара“. „Покрет Доста је било неће комуницирати са нити одговарати на питања пропагандног тима Александра Вучића. Ако мандатар жели нешто да нас пита, мораће то да уради лично. Са друге стране, наставићемо да одговарамо на сва питања медија и новинара“, навели су УНС-у. УНС истиче да политичари имају право да не одговарају на питања новинара, као и право да, уколико то не желе, не гостују у појединим емисијама и на појединим медијима, али да немају право да, као носиоци јавних функција, прете обезбеђењем, етикетирају и прописују ко јесте, а ко „није новинар“. УНС такође истиче да свако има право да буде незадовољан радом новинара и да се због тога може обратити надлежним регулаторним и саморегулаторним телима, као и судским органима, али да мора поштовати достојанство новинара. УНС подсећа да је, по Кодексу новинара Србије, дужност новинара да континуирано поставља питања од јавног значаја, а да је право носилаца јавних функција да ли ће на њих да одговоре или не, без права да новинаре ометају у обављању њиховог посла.
Frank Pembleton Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) E al ajd sad onako razgovora radi, jel mislite da se kurir bas mnoogooo razlikuje od informera? ....shit has hit the fan... Edited June 8, 2016 by Frank Pembleton
gospa buba Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 E al ajd sad onako razgovora radi, jel mislite da se kurir bas mnoogooo razlikuje od informera? ....shit has hit the fan... pa ne. samo su skichali malo dok nije prestao da pritiska. no tako je to svuda u fauni -_-
svashtabezneshto Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Danas je DJV targetirao Kurir kao medij koji se finansira iz USA i Evrope, mislila sam kad je krenuo svoj debilni monolog da će pomenuti N1 i neke NVO-e, kad ono međutim, trn u oku mu je Kurir.
Demonquill Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Uvertira za novu sezonu hit serije "Drzavni udar"?
FERNOUX H Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 E al ajd sad onako razgovora radi, jel mislite da se kurir bas mnoogooo razlikuje od informera? ....shit has hit the fan... Pa ne razlikuje se "mnoooogo" ali brate svakako se razlikuje. Hrabri UNS konačno stao u odbranu novinara od političke tiranije 1 čoveka!! Удружење новинара Србије (УНС) сматра неприхватљивим и недопустивим претње обезбеђењем новинарима Студија Б и Пинка од стране председника покрета Доста је било и народног посланика Саше Радуловићa. Саша Радуловић је, прошлог петка и јуче у Скупштини Србије одбио да одговара на питања новинара ових редакција, рекавши им да они „нису новинари“ и да „Студио Б и Пинк нису медији“. Саша Радуловић Радуловић је новинаре ове две редакције назвао и “пропагандним тимом Александра Вучића” и “блатоидима”. Како је УНС-у рекао новинар Студија Б Владимир Минић, јуче није био први пут да се Саша Радуловић овако односи према новинарима. “Ни јуче, а ни прошли петак, када је било конституисање Скупштине, Саша Радуловић није хтео да одговара на питања Студија Б. Хтео сам јуче, након консултација покрета Доста је било са Александром Вучићем, да му поставим неколико питања, али ме је он прекинуо и пре него што сам успео да заустим. Рекао ми је да ми нисмо медиј и да ја нисам новинар, а када сам инсистирао да добијем одговор припретио је да ће позвати обезбеђење да реагује”, рекао је Минић УНС-у и додао да сматра да је Радуловићев однос према појединим медијима увреда и за ове медије, али и за читаву професију. “Без обзира да ли му се питања свиђају или не, без обзира да ли му се допада медиј који му поставља питања, он је на јавној функцији, народни је посланик и моје је право да му постављам питања и инсистирам на одговору. Он може да каже да му се питања не свиђају и да не жели да на њих одговори, али не може да нас вређа, етикетира или прети обезбеђењем”, каже Минић. Новинарка Телевизије Пинк Мара Драговић потврдила је УНС-у да Радуловић прошлог петка није желео да јој одговори на питања. “Кренула сам да му постављам питање, када ме је прекинуо и питао из ког сам медија. Након што је чуо да сам са ТВ Пинк, рекао је да ми нисмо новинари, већ гласило Александра Вучића и блатоид”, рекла је Драговић УНС-у. Из Покрета Доста је било за УНС кажу да су „блатоиди Информер, Пинк, Студио Б, Телепромтер итд. интересне организације које функционишу као пропагандни тимови Александра Вучића. Они нису медији. Запослени у тим организацијама нису новинари. Они на најгрубљи могући начин крше све чланове етичког Кодекса новинара Србије који пружа професионални и етички оријентир поступања новинара. Њихов циљ није објективност, већ приземна пропаганда мандатара“. „Покрет Доста је било неће комуницирати са нити одговарати на питања пропагандног тима Александра Вучића. Ако мандатар жели нешто да нас пита, мораће то да уради лично. Са друге стране, наставићемо да одговарамо на сва питања медија и новинара“, навели су УНС-у. УНС истиче да политичари имају право да не одговарају на питања новинара, као и право да, уколико то не желе, не гостују у појединим емисијама и на појединим медијима, али да немају право да, као носиоци јавних функција, прете обезбеђењем, етикетирају и прописују ко јесте, а ко „није новинар“. УНС такође истиче да свако има право да буде незадовољан радом новинара и да се због тога може обратити надлежним регулаторним и саморегулаторним телима, као и судским органима, али да мора поштовати достојанство новинара. УНС подсећа да је, по Кодексу новинара Србије, дужност новинара да континуирано поставља питања од јавног значаја, а да је право носилаца јавних функција да ли ће на њих да одговоре или не, без права да новинаре ометају у обављању њиховог посла. Ali ovo što je Radulović uradio realno jeste debilno.
copkillah Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Ali ovo što je Radulović uradio realno jeste debilno. Šta je debilno u postavljanju stvari na svoje mesto?
teacher Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Šta je debilno u postavljanju stvari na svoje mesto? budalaština, sad ćemo da se zgražavamo jer je neko nazvao stvari pravim imenom.
Recommended Posts