garcia Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 jbt kod matorih sam u gostima i pokusavam nesto da radim na laptopu u susednoj sobi dok matori gleda cirilicu. pa to je neizdrzivo, ni slusalice ne pomazu. pozalim mu se a on ce 'ma hocu da vidim sta lupaju'.
gagilija Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 kako ih ne tuzi ovaj marjanovic nije mi jasno, pa ovo nije normalno vise
JozoMujica Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 kako ih ne tuzi ovaj marjanovic nije mi jasno, pa ovo nije normalno vise Zašto bi, dobio je svojih 5 minuta slave.
mraki Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) Stvarno su presli sve mere. Mazohista, morao sam da pogledam par minuta i iznervirao se samo tako. Koliki olos mora da bude neko ko hoće 5 minuta slave na ovaj način? DJV i njegovu priču je suvišno i komentarisati... Edit: mislim na ovu nesrećnicu iz Beča, ne na supruga Edited June 6, 2016 by mraki
Weenie Pooh Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) Zar ta iz Beča nije uletela u neki reality show, čini mi se da je neko tako nešto rekao? Edited June 6, 2016 by Weenie Pooh
zmanic Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Marić se kandiduje za ministra pravde? Nemam drugu ideju za ovo njesra. DJV standardno kandiduje za ministra policije, a ova paćenica za direktno u finale Parova.
mraki Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) Ovo su joj valjda kvalifikacije za rialiti. Jebote, šta napriča ova žena? Ovi su valjda malo oprezniji sa zaključcima, iako nabacuju da je muž kriv, ali ona tvrdi, ona je sigurna, oni su svi bili pristutni dok su je ubijali, žrtvovali. Edited June 6, 2016 by mraki
gagilija Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 e sto je mnogo, mnogo je i od marica i od vucicevica i od ove miss marple i ovih ostalih koji ni ne znam u kakvom su svojstvu.
James Marshall Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Ko je Mijaljević, sektolog? Pa šta je ovo, ima li dna
zmanic Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Za 23 dana razmenila sa Z.Marjanovićem oko 4k poruka, uz nadzor i sugestije policije. I o tome se javno govori na tv. Vrsti se Krcune, oprastam ti Zvezdu!!!
James Marshall Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Kakvo lešinarenje, Marić optužuje nekog da koristi ovu tragediju da bude prisutan u medijima. I DJV koji je od ovog uzimao izjave svaki dan.
Weenie Pooh Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 E da, "sektolog", da li je moguće da tako nešto stvarno postoji? Miss Marple je u prethodnom gostovanju rekla da je policija htela da čeka da dođe "sektolog" pre nego što je pošalju kod Marjanovića, kao valjda da bi on slušao iz nekog crnog kombija šta pričaju i analizirao da li je lik stvarno sektaš ili samo mantijaš. Ali eto, nisu im se poklopili termini pa ih je odjebala. Njena pravda ne može da čeka!
James Marshall Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Znači ovako izgleda neko ko radi u Informeru. Evo DJV priznaje da murija dostavlja buve za medije.
zmanic Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 DJV priznaje očajan da postoji tajna u srbiji, koju on sa svima svojima ne može da razotkrije. Makar zbog ovog detalja mi je simpatično sve ovo. Ovde se samo još nije niko skinuo go.
Recommended Posts