James Marshall Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Nije samo DJV zlo, ovo je neko morao da nacrta, presloži na kompu, odštampa. I pristane na ovo. I ne može niko da se vadi na ono "ljudi moraju od nečeg djecu da hrane". Mi smo mnogo bolesno društvo.
3opge Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 velika rupa sa govnima, ubaciti celu redakciju pa cakljama pritiskati da rone sto duze i dublje
Demonquill Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 (edited) Znaci ovako pljosnati zamislja Somborca po svojoj meri.... Edited June 4, 2016 by Demonquill
ljakse Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Je l može za ovo da se tuži i da se ganja do Strazbura i dranja kože sa leđa?
Friend Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 (edited) Onaj koji je ovo smislio je zlo, a ne znam zasto se misli da su oni koji su odradjivali posao isto takvo zlo.. Verovatnije je da njih nekoliko ovo uopste ne moze dubinski da skapira... Obicni slepci. Edited June 4, 2016 by Friend
James Marshall Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 A čitaoci Informera su eksluzivno 140+ po Katelovoj skali? Šta ovdje ima da se konta, ovo je obično polivanje govnima, ne Monti Pajton
JozoMujica Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Znaci ovako pljosnati zamislja Somborca po svojoj meri.... Ali je ipak novinar i mora mu se odgovarati na pitanja.
Bujodrag Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Moji matorci povremeno kupe taj Informer. Ima da im zabranim da ga kupuju i ritualno spalim svaki primerak koji vidim.
Demonquill Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ali je ipak novinar i mora mu se odgovarati na pitanja. On je specifican primerak. Sto se mene tice ne treba mu dozvoliti da dodje da postavlja pitanja licno, a za argumentaciju toga uzeti trolovanje konferencija za stampu do sada.
harper lee Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Pa, jebo te. Voleo bih da sretnem um koji je smislio da je ovo duhovito i odlozim ga u teglu s formalinom. Ovo nije samo zlo, ovo je... ma, jednostavno nemam reci.
Recommended Posts