June 4, 20168 yr Nije samo DJV zlo, ovo je neko morao da nacrta, presloži na kompu, odštampa. I pristane na ovo. I ne može niko da se vadi na ono "ljudi moraju od nečeg djecu da hrane". Mi smo mnogo bolesno društvo.
June 4, 20168 yr velika rupa sa govnima, ubaciti celu redakciju pa cakljama pritiskati da rone sto duze i dublje
June 4, 20168 yr Znaci ovako pljosnati zamislja Somborca po svojoj meri.... Edited June 4, 20168 yr by Demonquill
June 4, 20168 yr Onaj koji je ovo smislio je zlo, a ne znam zasto se misli da su oni koji su odradjivali posao isto takvo zlo.. Verovatnije je da njih nekoliko ovo uopste ne moze dubinski da skapira... Obicni slepci. Edited June 4, 20168 yr by Friend
June 4, 20168 yr A čitaoci Informera su eksluzivno 140+ po Katelovoj skali? Šta ovdje ima da se konta, ovo je obično polivanje govnima, ne Monti Pajton
June 4, 20168 yr Znaci ovako pljosnati zamislja Somborca po svojoj meri.... Ali je ipak novinar i mora mu se odgovarati na pitanja.
June 4, 20168 yr Moji matorci povremeno kupe taj Informer. Ima da im zabranim da ga kupuju i ritualno spalim svaki primerak koji vidim.
June 4, 20168 yr Ali je ipak novinar i mora mu se odgovarati na pitanja. On je specifican primerak. Sto se mene tice ne treba mu dozvoliti da dodje da postavlja pitanja licno, a za argumentaciju toga uzeti trolovanje konferencija za stampu do sada.
June 4, 20168 yr Pa, jebo te. Voleo bih da sretnem um koji je smislio da je ovo duhovito i odlozim ga u teglu s formalinom. Ovo nije samo zlo, ovo je... ma, jednostavno nemam reci.