Topola Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Види, господин Монтгомери на ртс-у. Је л док је притискао Ђиниђића као САД амбасадор, што је сада признао, сарађивао са Гораном Матићем као данас? Da bi smo razumeli sa kakvim ljudima imamo posla: "Bil" je bio Zelena Beretka u Vijetnamu i Laosu, top specijalac. Nije bas nesto siroko poznato da je jedini preziveo kada je transporter kojim mu je odred prebacivan na neku misiju naleteo na minu, u Laosu. Probajte da zamislite nekog od nasih "zvanicnika" sa takvom biografijom...
Frank Pembleton Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Da bi smo razumeli sa kakvim ljudima imamo posla: "Bil" je bio Zelena Beretka u Vijetnamu i Laosu, top specijalac. Nije bas nesto siroko poznato da je jedini preziveo kada je transporter kojim mu je odred prebacivan na neku misiju naleteo na minu, u Laosu. Probajte da zamislite nekog od nasih "zvanicnika" sa takvom biografijom... Pa pd ovih sada ne ali oni iz Titovog vakta imali o to...
Jozef K. Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 I drugačije su tretirani. Nije bilo sprdnje sa zemljom.
stoka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Da bi smo razumeli sa kakvim ljudima imamo posla: "Bil" je bio Zelena Beretka u Vijetnamu i Laosu, top specijalac. Nije bas nesto siroko poznato da je jedini preziveo kada je transporter kojim mu je odred prebacivan na neku misiju naleteo na minu, u Laosu. Probajte da zamislite nekog od nasih "zvanicnika" sa takvom biografijom... Da, poznata je ta priča, čovek nikada ne bi poverovao da je bucko nekada bio specijalac, koji zajebao i junake filma "Lovac na jelene" ...
kud u maglu Simoviću Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Da bi smo razumeli sa kakvim ljudima imamo posla: "Bil" je bio Zelena Beretka u Vijetnamu i Laosu, top specijalac. Nije bas nesto siroko poznato da je jedini preziveo kada je transporter kojim mu je odred prebacivan na neku misiju naleteo na minu, u Laosu. Probajte da zamislite nekog od nasih "zvanicnika" sa takvom biografijom... serem mu se u biografiju ta biografija više pokazuje ko smo, i šta smo predstavljali za usa u tom trenutku retko govedo od čoveka
radisa Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 ladno su liku podvalili špijunkinju koja će da snima prepisku i šalje informeru Iza Bečlijke stoji policija, kaže Kurir... Namamljuju Marjanovića golim slikama i pričom o sexu... Jebem ti, ne znam šta je luđe, da je ovo što Kurir piše istina ili da su izmislili da pariraju Informeru...
gospa buba Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 taj chovek je ili glup ili lud, zashto se uopshte upushtao u to, u komunikaciju sa novinama
gagilija Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ja ne mogu da poverujem da bi ovaj covek bio toliko glupav ili naivan (pogotovo sto su non stop po novinama svi iz familije, da li kao cudaci ili potencijalni krivci) da nasedne na hot chat fore i jos da salje slike....neko se mnogo uziveo u Informeru. A slika ko zna od kad je. Ako su im trkeljali kompjutere istrazi. Da je iole pametan i da krene redom da ih tuzi, verujem da bi se namlatio para. Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Halvard Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Nebitno da li se zaista dogodilo ili ne, meni je potpuno neverovatno da tako nešto završava na naslovnoj strani, pa sve i da se radi o prepisci između Đokovića i Cece u kojoj se uzajamno goli puće. Očito da dno ne postoji.
radisa Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ja ne mogu da poverujem da bi ovaj covek bio toliko glupav ili naivan (pogotovo sto su non stop po novinama svi iz familije, da li kao cudaci ili potencijalni krivci) da nasedne na hot chat fore i jos da salje slike....neko se mnogo uziveo u Informeru. A slika ko zna od kad je. Ako su im trkeljali kompjutere istrazi. Da je iole pametan i da krene redom da ih tuzi, verujem da bi se namlatio para. Послато са E2105 уз помоћ Тапатока Ma nije samo Informer, sad svi piče priču... Da neće sutra nešto bitno da bude politički bitno?
gospa buba Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ma nije samo Informer, sad svi piče priču... Da neće sutra nešto bitno da bude politički bitno?ali sutra je uvek neshto politichki bitno. ako nema, onda bude pressica, da se ne zanesemo zlucajno <_<
radisa Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 ali sutra je uvek neshto politichki bitno. ako nema, onda bude pressica, da se ne zanesemo zlucajno <_< Više sam mislio na neke proteste ili, eventualno pripreme za građevinske radove ili tako već nešto
bigvlada Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Da bi smo razumeli sa kakvim ljudima imamo posla: "Bil" je bio Zelena Beretka u Vijetnamu i Laosu, top specijalac. Nije bas nesto siroko poznato da je jedini preziveo kada je transporter kojim mu je odred prebacivan na neku misiju naleteo na minu, u Laosu. Probajte da zamislite nekog od nasih "zvanicnika" sa takvom biografijom... Da, poznata je ta priča, čovek nikada ne bi poverovao da je bucko nekada bio specijalac, koji zajebao i junake filma "Lovac na jelene" ... Meni je bilo otkrovenje kada sam pročitao da je Čarls Darning kokao švabe.
JozoMujica Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 taj chovek je ili glup ili lud, zashto se uopshte upushtao u to, u komunikaciju sa novinama Za pare.
Recommended Posts