Frank Pembleton Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Inače taj direktor je kvalitetna budala, nikad dodira sa medijima... ...shit has hit the fan...
AcaRadio Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Pa odlično, onda je k'o stvoren da ostane na toj funkciji kad posle izbora naprednjaci preotmu RTV. Njima jedino i treba takav "nikad dodira sa poslom koji obavlja, ali sluša šta mu se kaže" kadar. Još će se hvaliti kako, eto, nisu smenili dosadašnjeg direktora.
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 gde može da se vidi ovaj intervju premijera kriku?
Frank Pembleton Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Pa odlično, onda je k'o stvoren da ostane na toj funkciji kad posle izbora naprednjaci preotmu RTV. Njima jedino i treba takav "nikad dodira sa poslom koji obavlja, ali sluša šta mu se kaže" kadar. Još će se hvaliti kako, eto, nisu smenili dosadašnjeg direktora. On je , koliko znam, kadar Cankovih ...Tako da ako se skocka koalicija...
vememah Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) Izvini, sad vidim da će sutra objaviti ostatak na sajtu. Čisto sumnjam da će biti igde dostupan pre toga. Edited April 13, 2016 by vememah
Cane Vukic Prebranac Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 “Čuo sam da je Pajtićev i Čankov direktor RTV-a kaznio Svetlanu. Sram da ga bude! Da niko u moje ime ne kažnjava novinare jer postavljaju pitanja. Ja njena pitanja volim i demokratski je da ih novinari postavljaju. Na svako ću da odgovorim", rekao je Vučić. На дотично питање иначе није одговорио, штавише вишеструко га је ометао својим опаскама.
stoka Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Čeka se sa objavom par dana pred izbore da bi se to onda proglasilo fantastičnim uspehom policije-Vlade Srbije ...
kenta Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 On je , koliko znam, kadar Cankovih ...Tako da ako se skocka koalicija... Jeste, mislim da je zrenjaninski kadar, a razvojni put je spektakularan, Vojvođanska banka, NIS, Transnafta, RTV, sve direktorisanje...
Frank Pembleton Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Jeste, mislim da je zrenjaninski kadar, a razvojni put je spektakularan, Vojvođanska banka, NIS, Transnafta, RTV, sve direktorisanje...Pa da potpuni "američki san"...
Malkmus Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 (edited) U Kuriru za sada 126 članaka povodom ubistva pevačice. edit U online izdanju. Edited April 16, 2016 by Malkmus
pacey defender Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 NOVI NEWSWEEK: Srpski Tvin Piks - Ko je ubio Loru Palmer iz Borče?
morgana Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 i nedeljnik ima slican diskurs nego, blic je zakljucio da je sumnjivo sto lori palmer nije uzeto grobno mjesto na kom bi mogao da pociva i suprug, dakle duplo. mozda bi suprig mogao i da se spali u 30 i nekoj ili makar ode u eunuhe, sve ostalo znaci da je kriv.
Demonquill Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Ima li neko objasnjenje za toliko pisanje o Lori™? Ubistava ima onoliko, sta je ovde toliko interesantno?
Recommended Posts