March 28, 20169 yr Jel ce Panara sad u ambasadore? Meni se ni ovaj izbor ne svidja, ali jesam prizivao Panovicevu smenu nedavno na nekom od topica gore na politci. Ima onu tezgu sredom na RTV, a i ne verujem da je dobio otkaz...
March 28, 20169 yr Nije. http://rs.n1info.com/a146762/Vesti/Draza-Petrovic-novi-glavni-urednik-lista-Danas.html
March 29, 20169 yr SVAKE SUBOTE, POČEVŠI OD 2. APRILA, u terminu od 12 DO 14 ČASOVA, moći ćete da slušate RAZGIBAVANJE sa Darkom Mitrovićem, popularnim Daretom, na Radio Laguni, na frekvenciji 93,7 ... IDEMO! Edited March 29, 20169 yr by stoka
March 29, 20169 yr Nemoguće... Pa on je cenzurisan , i ne daju mu, odakle sad ova demokratija... ...shit has hit the fan...
March 29, 20169 yr Nemoguće... Pa on je cenzurisan , i ne daju mu, odakle sad ova demokratija... ...shit has hit the fan... to je ono, pred izbore da nam daju privid demokratije tako što će najvećeg opozicionara i disidenta da puste malo da laje. FREE FOR DARE
March 29, 20169 yr sto je odvratna naslovna blica danas. +1 nema ko se nije okachio na pokojnika. prosto neverovatno
March 29, 20169 yr Nije mi jasno cemu ovo insistiranje na "krstio se 20 dana pred smrt". Ne misle valjda da je to reklama za SPC.
March 29, 20169 yr Jok i nije reklama o njenoj bitnoj ulozi i kod ljudi koji su mislili da su ateisti
March 29, 20169 yr naravno, genije koji ga je krstio, pop koji ga je krstio, sluchajni prolaznik, svako po 5 minuta slave i taman svima
April 1, 20169 yr Panović u Oku na RTS 1. Još uvek je zblanut zbog smene. Ozbiljno? A draza pre neki dan u jutarnjem nekom krenuo sam da se pravda ko da ga cerece.... Oni su onda obojica kvalitetne budale...