March 27, 20169 yr Ti si neki velikosrbin, kad to kačiš ovde... Često ispijam prvu kaficu uz hrvatski jutarnji, baš su onako pitki ... A i saznam gde Koja, KKN, SARS, Jarboli i ostali imaju tezge po Hrvatskoj ... Dobri su Hrvati, šteta što smo toliko ratovali, a i verovatno ćemo opet ... Edited March 27, 20169 yr by stoka
March 28, 20169 yr Trenutno važi za najpopularnijeg i najduhovitijeg kolumnistu u Srbiji, čije se kolumne na društvenim mrežama šeruju više nego bilo čije. još 1 od dokaza koliko su ga srbi ugasili s humorom
March 28, 20169 yr Razrešili ga dužnosti, nezadovoljni politikom. I naravno , ko ga je uopste postavio, nikom nista... Ko da je on sam usetao u kancelariju... Ali mislim i da je ovo sa Drazom pogresno , cisto "zanatski"...
March 28, 20169 yr Glavni urednik lista "Danas" Zoran Panović razrešen je sa te funkcije, a na njegovo mesto doći će kolumnista Dragoljub Draža Petrović, saznaje „Nedeljnik“. Kako navode, ovu vest je upravo na kolegijumu saopštio Zoran Panović, a „Danas“ je pre nekoliko dana imao Skupštinu akcionara na kojoj su donete odluke o nekim promenama.
March 28, 20169 yr na stranu to ali nije danas lose radio dok je on bio urednik, osim sporadicnih gluposti
March 28, 20169 yr na stranu to ali nije danas lose radio dok je on bio urednik, osim sporadicnih glupostiKako nije? Kod njih nikada nisi mogao da pročitaš ko je izbačen iz parova i da li je stanija opet pokazala guzu. Neoprostivo ... Šalu na stranu, nove obaveze sigurno če učiniti da Draži ostane manje vremena za kolumne, pa će one verovatno biti manje duhovite nego do sada ... Ukoliko je to uopšte moguće ... Edited March 28, 20169 yr by stoka
March 28, 20169 yr masnokopitarom :ziga: a mislio sam da je mekikar nenadjebiv nadimak Edited March 28, 20169 yr by Hella
March 28, 20169 yr ™ je ruhov™ svaka mu čast btw izrovio sam originalni članak i video da ga je pominjao u još minimum dva Edited March 28, 20169 yr by Hella
March 28, 20169 yr Jel ce Panara sad u ambasadore? Meni se ni ovaj izbor ne svidja, ali jesam prizivao Panovicevu smenu nedavno na nekom od topica gore na politci.