stoka Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Ti si neki velikosrbin, kad to kačiš ovde... Često ispijam prvu kaficu uz hrvatski jutarnji, baš su onako pitki ... A i saznam gde Koja, KKN, SARS, Jarboli i ostali imaju tezge po Hrvatskoj ... Dobri su Hrvati, šteta što smo toliko ratovali, a i verovatno ćemo opet ... Edited March 27, 2016 by stoka
Frank Pembleton Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Draža novi glodur Danasa Ajaooo... Sta je sa Panovicem?
copkillah Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Ajaooo... Sta je sa Panovicem? sad može opuštenije na ćevape, bez pritiska
renne Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Sta je sa Panovicem? Razrešili ga dužnosti, nezadovoljni politikom.
Hella Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Trenutno važi za najpopularnijeg i najduhovitijeg kolumnistu u Srbiji, čije se kolumne na društvenim mrežama šeruju više nego bilo čije. još 1 od dokaza koliko su ga srbi ugasili s humorom
Frank Pembleton Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Razrešili ga dužnosti, nezadovoljni politikom. I naravno , ko ga je uopste postavio, nikom nista... Ko da je on sam usetao u kancelariju... Ali mislim i da je ovo sa Drazom pogresno , cisto "zanatski"...
salerokada Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Glavni urednik lista "Danas" Zoran Panović razrešen je sa te funkcije, a na njegovo mesto doći će kolumnista Dragoljub Draža Petrović, saznaje „Nedeljnik“. Kako navode, ovu vest je upravo na kolegijumu saopštio Zoran Panović, a „Danas“ je pre nekoliko dana imao Skupštinu akcionara na kojoj su donete odluke o nekim promenama.
teacher Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 panović sad može sa masnokopitarom i dejanom vučićem stankovićem u tešku reč.
Krošek Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 na stranu to ali nije danas lose radio dok je on bio urednik, osim sporadicnih gluposti
stoka Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 (edited) na stranu to ali nije danas lose radio dok je on bio urednik, osim sporadicnih glupostiKako nije? Kod njih nikada nisi mogao da pročitaš ko je izbačen iz parova i da li je stanija opet pokazala guzu. Neoprostivo ... Šalu na stranu, nove obaveze sigurno če učiniti da Draži ostane manje vremena za kolumne, pa će one verovatno biti manje duhovite nego do sada ... Ukoliko je to uopšte moguće ... Edited March 28, 2016 by stoka
Hella Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 (edited) masnokopitarom :ziga: a mislio sam da je mekikar nenadjebiv nadimak Edited March 28, 2016 by Hella
teacher Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 :ziga: a mislio sam da je mekikar nenadjebiv nadimak ™ je ruhov™
Hella Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 (edited) ™ je ruhov™ svaka mu čast btw izrovio sam originalni članak i video da ga je pominjao u još minimum dva Edited March 28, 2016 by Hella
Sludge Factory Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Jel ce Panara sad u ambasadore? Meni se ni ovaj izbor ne svidja, ali jesam prizivao Panovicevu smenu nedavno na nekom od topica gore na politci.
Recommended Posts