Sludge Factory Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 (edited) Jel tu onaj ljigavac Aleksandar neznammuprezime, "novinar" i ucesnik rijaliti programa, ili je on u nekom drugom "mediju"? Edited March 20, 2016 by Sludge Factory
vememah Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Ne, on je glodur portala Telegraf, dok je ovo, rekao bih, napravljeno da na prvi pogled bude nezavisno od Vese.
vathra Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Jel tu onaj ljigavac Aleksandar neznammuprezime, "novinar" i ucesnik rijaliti programa, ili je on u nekom drugom "mediju"? Он је на сајту telegraf.rs, ако се добро сећам. Не знам да ли су у некој вези. ПС изгледа после 20 година поново почиње штанцовање медија са "телеграф" у себи. За време Ћурувије и Славка их се накупило пет, ако се добро сећам. Наградно питање - ко би могао да их наведе све?
Sludge Factory Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 (edited) Aha, jbg, mnogo je telegrafa, ne mogu razluciti koji je koji. Al su inventivni, znaju samo 4-5 reci: press, telegraf, kurir, informer, ekpsres i to je to. edit: ;) Edited March 20, 2016 by Sludge Factory
vememah Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 (edited) Na Lađevićevom fejsu, pored podatka o završenom Megatrendovom Fakultetu za kulturu i medije, stoji da je on suvlasnik: Co-owner, Editor in Chief у Srpski Telegraf 1. фебруар 2016. до данас Студирао у Fakultet za kulturu i medije https://www.facebook.com/ladjevicm/about Edited March 20, 2016 by vememah
Malvo Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 (edited) poslednji broj: kraj septembra, MMW. Mozda im nije ni ideja da traju preko toga. Dnevni Nedeljnik poceo da izlazi ili ne? Edited March 20, 2016 by Malvo
sekretar Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Cekajte jel ovo ''onaj ekspres'' sto je Vasa pisao?
Аврам Гојић Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Ne, to je drugo i pitanje je hoće li uopšte izaći.
vememah Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 "Kada sam pogledao i analizirao sve tekstove Informera, jasno mi je da smo pod nekim ozbiljnim nadzorom, pretpostavljam da je BIA u pitanju. I da su na taj način znali koju temu radimo. To su ljudi koji su znali šta sam radio 2010. godine. U prethodnom broju su informacije stare šest godina kad Informer nije ni postojao. Tu su informacije o tome dokle smo stigli sa istraživanjem, šta smo tačno našli, šta nam je bio radni naslov, dakle informacije koje, imajući u vidu kako mi kao ekipa radimo, a mi prilično pazimo kako radimo, je bilo nemoguće za neke novinare da nas oni sad jure, prate i slikaju po ulici", kaže Dojčinović. ... Redakcija KRIK-a trenutačno istražuje imovinu državnih dužnosnika. Kažu da im podatke o imovini premijera Srbije nadležne institucije poslednjih godinu i pol dana odbijaju dostaviti.
copkillah Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 hvale se time da su skuplji od Informera, pošto je propao pokušaj da budu jeftiniji. good luck. poslednji broj: kraj septembra, MMW. "San" je umro posle mesec dana na radost svih, ceniš da će ovi da potraju duže?
Recommended Posts