Ajant23 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 (edited) A zasto je bitno da li ce se Kesic pojaviti bilo gde? Meni je bitno zato što je to jedina emisija na svim televizijama u Srbiji u ovoj deceniji, koje sam gledao više od osamdeset odsto epizoda... Naravno, koga boli uvo za samo jednog i nebitnog mene i, eventualno, slično nebitne poput mene, to se lako uverim svaki put kada zalutam na bilo koji kanal u Srbiji, koji nije regionalni... Edited March 7, 2016 by Ajant23
Ariel Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Malo mi više ide na kitu taj hajp svake sezone da je Kesić sklonjen, pošto je reč o prilično plitkom načinu da se podigne rejting, na čemu doduše ne rade aktivno sami njuzovci, ali se ni ne trude da demantuju. Ići će, ne brinite.
Ajant23 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 (edited) Meni je smešno da iko diže rejting jedinoj gledljivoj emisiji na svim televizijama u Srbiji, koja je u ovoj deceniji videla više od jedne sezone... Edited March 8, 2016 by Ajant23
Haralampije Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Malo mi više ide na kitu taj hajp svake sezone da je Kesić sklonjen, pošto je reč o prilično plitkom načinu da se podigne rejting, na čemu doduše ne rade aktivno sami njuzovci, ali se ni ne trude da demantuju. Ići će, ne brinite. O ti znas da ce ici?Kad?
Frank Pembleton Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Malo mi više ide na kitu taj hajp svake sezone da je Kesić sklonjen, pošto je reč o prilično plitkom načinu da se podigne rejting, na čemu doduše ne rade aktivno sami njuzovci, ali se ni ne trude da demantuju. Ići će, ne brinite. Pa to je nacin reklamiranja, hajp je legitimna tehnika.A jos ako upali ihaaaa....
Ariel Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 O ti znas da ce ici?Kad? Znam da će ići, potvrdjeno. Zaboravio sam kad jer me nije baš interesovalo pošto ne gledam (da se ne protumači ovo kao da hejtujem, samo mi nije interesantno)
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 trebao je da uđe u snimanje u četvrtak, sli je odgođeno za 7 dana
Haralampije Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Znam da će ići, potvrdjeno. Zaboravio sam kad jer me nije baš interesovalo pošto ne gledam (da se ne protumači ovo kao da hejtujem, samo mi nije interesantno) Potvrdjeno od koga?
Takeshi Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 rekao je kesic da je ugovor na potpisivanju u grckoj. a to verovatno ume da potraje.
Haralampije Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 rekao je kesic da je ugovor na potpisivanju u grckoj. a to verovatno ume da potraje. +1
stoka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 rekao je kesic da je ugovor na potpisivanju u grckoj. a to verovatno ume da potraje. Samo treba da se parafira, ali se zagubio pečat ...
Recommended Posts