Papovac Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Uporedjujes ih kao politicki relevantne osobe i medijske licnosti ili po karakteru ili po zanimljivosti emisija koju vode? politicki nisu relevantni ni ona ni on. oboje su, pretpostavljam, televizijski novinari, koji bi trebali da budu neutralni. citam sad oljine razgovore u ninu, i to je totalni haos.ni za glavu ni za rep. zahvalan sam ja njoj sto je nervirala psiha, ali, cini mi se, da joj se daje preveliki znacaj. kesic mi je sasvim ok, i birao je odlicne goste.
Milosh76 Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Dobro, pobedio si, sklonjen je jer je loš... Meni je on medijski irelevantan, kao i Ivan Ivanovic. Nikakva razlika izmedju njih. Za razliku od Insajdera ili Olje Beckovic koji imaju mnogo vecu medijsku tezinu i gledanost, ako bas hoces da poredis. A da li je los ili ne, da li je nekome smeta njegov humor, moguce je, ali ne mislim da je zato sklonjen. Cak ne mislim ni da je sklonjen, posto ce se verovatno i vratiti na tv. U sumi programa o izborima gledanost ima da mu bude zavidna, pogotovo kad krene predizborni program.
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Dobro, pobedio si, sklonjen je jer je loš... daleko da je briljirao. potpuno razumem tvoj stav i slažem se sa njim, ali ne možeš očekivati od vlasnika komercijalne tv stanice(dve) da finansira kesića i njuz.net u njihovoj televiziskoj promociji
levi Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nego, jel ono bilo stvarno objavljeno u Politici 'među nama', protestno pismo zabrinutog čitaoca zbog Petričićevih karikatura, ili je bio fotošop?
radisa Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 daleko da je briljirao. potpuno razumem tvoj stav i slažem se sa njim, ali ne možeš očekivati od vlasnika komercijalne tv stanice(dve) da finansira kesića i njuz.net u njihovoj televiziskoj promocijiMa ok, imao je i dobrih i loših momenata, ali, realno, da li je gledaniji Kesić ili AHM ili Frendsi? Mislim, ako mu AHM donosi više para od kesića, onda ništa...
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 dovoljno mu je za račun da ga friendsi i ahm koštaju dva dinara
Weenie Pooh Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Kako ja vas ništa ne razumem. AHM i TLZP i THC i Kesić... dobro, ovo poslednje bar znam šta je.
radisa Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 AHM Amercan Home Video TLZP tvoje lice zvuči poznato
vememah Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Nego, jel ono bilo stvarno objavljeno u Politici 'među nama', protestno pismo zabrinutog čitaoca zbog Petričićevih karikatura, ili je bio fotošop? Pošto kruže dve fotke, mislim da su minimalne šanse da je fejk. Edited March 6, 2016 by vememah
levi Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Pošto kruže dve fotke, mislim da su minimalne šanse da je fejk. Sjajno Nedeljna Politika i Radio Beograd jedini opozicioni mediji
Cane Vukic Prebranac Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Недић Je l komentarišemo negde? Некад се пратило: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18691&page=28 Edited March 6, 2016 by Cane Vukic Prebranac
renne Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Je l komentarišemo negde? VAljda smo imali negde temu?
Recommended Posts