March 6, 20169 yr šema B92 toliko je pretrpana atraktivnim sadržajima da prosto ne znaju gde da uglave kesića ... Edited March 6, 20169 yr by stoka
March 6, 20169 yr Zato To sam i mislio... jedino svetlo u tunelu zvanom Srbija, bez Kesica nam sledi medijski mrak Nista licno! :D
March 6, 20169 yr A zasto je bitno da li ce se Kesic pojaviti bilo gde?Zašto je bitno što nema Olje? Zašto je bitno što nema insajdera? Zašto je bilo šta bitno...
March 6, 20169 yr Zašto je bitno što nema Olje? Zašto je bitno što nema insajdera? Zašto je bilo šta bitno... Nije valjda da uporedjujes Olju Beckovic i Insajder sa svim njihovim manama i jednog neduhovitog lika bez trunke zanimljivosti, kao sto je Kesic?
March 6, 20169 yr Nije valjda da uporedjujes Olju Beckovic i Insajder sa svim njihovim manama i jednog neduhovitog lika bez trunke zanimljivosti, kao sto je Kesic? evo ja uporedjujem kesica sa jednom potpuno sizofrenom zenom poput olje beckovic. i realno, on mi vise nedostaje.
March 6, 20169 yr kesić je svojevremeno oteran sa Foksa/Prve, pa ako mu se zahvale na saradnji i ovde, ostaje mu samo da nastupa po narodnim univerzitetima u onim malobrojnim opštinama koje će nakon izbora biti u rukama opozicije ...
March 6, 20169 yr Nije valjda da uporedjujes Olju Beckovic i Insajder sa svim njihovim manama i jednog neduhovitog lika bez trunke zanimljivosti, kao sto je Kesic?Nema moje inicijalno pitanje nikakve veze sa duhovitošću ili time koliko se meni ili tebi sviđa njegov humor... I uopšte u pitanju nije fokus na Kesiću ili Olji, nego na nečemu drugom, što ovde svi izgleda kapiraju osim tebe... Ti misliš da ukidanje jedine, koliko toliko gledane emisije na B92, ima veze sa tim da je neko prepoznao da Kesić nije duhovit? Pa otkud mu gledanost?
March 6, 20169 yr evo ja uporedjujem kesica sa jednom potpuno sizofrenom zenom poput olje beckovic. i realno, on mi vise nedostaje. Uporedjujes ih kao politicki relevantne osobe i medijske licnosti ili po karakteru ili po zanimljivosti emisija koju vode? Radisa, a kolika mu je gledanost u poredjenju sa emisijama koje se daju u isto vreme kad i njegova? Ne znam, obavesti me. Edited March 6, 20169 yr by Milosh76