Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

On 1. 3. 2016. at 12:37, garcia said:

Gering se cijanidom lečio od žgaravice.

nemačka medicina je najbolja na svetu

• Replies 10.8k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

Dosta nacista se tako izlecilo posle kraja drugog svetkog rata.

da li ima neka nova emisija koja nije gora od svih prethodnih

objavljena slika reakcije majke kad je saznala za pogibiju deteta..

vrv clickrate went rockethigh, majku im jebem objedinjenu i raspalu.

bagra

Definitivno dobra odluka da se odmori od srpskih medija posljednjih par dana, hvala ko god je bacio preporuku i naznačio čime će lešinari da se bave ovih dana, drago mi je da sam t propustio

On 1. 3. 2016. at 12:37, garcia said:

Gering se cijanidom lečio od žgaravice.

I Himler od konjuktivitisa. 

Očigledno su uzimali suviše male, takorekuć homeopatske količine cijanida.

cuveni poljonovinar UD presao u Blic?

Jes' da se to teško može nazvati medijem, ali ne znam gde bih drugde: Cane Subotić našao drugu igračku (Politiku) i zavrnuo slavinu Lukoviću, kome su naravno svi drugi krivi, samo ne njegov lopovluk po pitanju fotografija.

Od utorka 1. marta, e-novine prestaju sa radom; do daljnjeg, ma šta to značilo, nećemo objavljivati nove tekstove, jer imamo mnogo značajnijeg posla; da se suočimo sa novom serijom sudskih tužbi i serijom suđenja – i prihvatimo činjenicu da su nas ugasili photo-mafijaši, uz pomoć episkopa Filareta i seksi-bunny Natalije Dević. Novac koji oni traže, e-novine nemaju; budući da nam je račun već tjednima u blokadi, stanje 0,00 dinara, ne preostaje nam ništa drugo nego da zatvorimo radnju; naši neprijatelji – pohlepni foto.mafijaši, mafijaški advokati, zadrigli DS Viši sud, korumpirane sudije, lažna novinarska udruženja NUNS/UNS – uspeli su da zaustave e-novine. Sad će svi biti srećni i presrećni. Nema nas više. Ruska i Šumska i desna Srbija mogu da odahnu, pre nego što izdahnu!

http://www.e-novine.com/kolumna/petar-lukovic/130276--novine-Zatvaramo-portal-daljnjeg.html

A zašto svi odjednom verujete ovim tugovankama o ukidanju?

On 2. 3. 2016. at 12:00, Аврам Гојић said:

A zašto svi odjednom verujete ovim tugovankama o ukidanju?

nada umire poslednja

"Nedeljnik" je, pod krilaticom "čitajte nas svakodnevno", mislio samo na novi sajt...

šta je ovo jel ovo neka karijera za mene :fantom:

b3b4a3d327214342b8a5620bec310b2e.jpeg