Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Gering se cijanidom lečio od žgaravice.

nemačka medicina je najbolja na svetu

Posted

Dosta nacista se tako izlecilo posle kraja drugog svetkog rata.

Posted

da li ima neka nova emisija koja nije gora od svih prethodnih

Posted

objavljena slika reakcije majke kad je saznala za pogibiju deteta..

Posted

vrv clickrate went rockethigh, majku im jebem objedinjenu i raspalu.

Posted

Definitivno dobra odluka da se odmori od srpskih medija posljednjih par dana, hvala ko god je bacio preporuku i naznačio čime će lešinari da se bave ovih dana, drago mi je da sam t propustio

Posted

Gering se cijanidom lečio od žgaravice.

I Himler od konjuktivitisa. 

Posted

Očigledno su uzimali suviše male, takorekuć homeopatske količine cijanida.

Posted

cuveni poljonovinar UD presao u Blic?

Posted

Jes' da se to teško može nazvati medijem, ali ne znam gde bih drugde: Cane Subotić našao drugu igračku (Politiku) i zavrnuo slavinu Lukoviću, kome su naravno svi drugi krivi, samo ne njegov lopovluk po pitanju fotografija.

Od utorka 1. marta, e-novine prestaju sa radom; do daljnjeg, ma šta to značilo, nećemo objavljivati nove tekstove, jer imamo mnogo značajnijeg posla; da se suočimo sa novom serijom sudskih tužbi i serijom suđenja – i prihvatimo činjenicu da su nas ugasili photo-mafijaši, uz pomoć episkopa Filareta i seksi-bunny Natalije Dević. Novac koji oni traže, e-novine nemaju; budući da nam je račun već tjednima u blokadi, stanje 0,00 dinara, ne preostaje nam ništa drugo nego da zatvorimo radnju; naši neprijatelji – pohlepni foto.mafijaši, mafijaški advokati, zadrigli DS Viši sud, korumpirane sudije, lažna novinarska udruženja NUNS/UNS – uspeli su da zaustave e-novine. Sad će svi biti srećni i presrećni. Nema nas više. Ruska i Šumska i desna Srbija mogu da odahnu, pre nego što izdahnu!

http://www.e-novine.com/kolumna/petar-lukovic/130276--novine-Zatvaramo-portal-daljnjeg.html

Posted

A zašto svi odjednom verujete ovim tugovankama o ukidanju?

Posted

A zašto svi odjednom verujete ovim tugovankama o ukidanju?

nada umire poslednja

Posted

"Nedeljnik" je, pod krilaticom "čitajte nas svakodnevno", mislio samo na novi sajt...

Posted

šta je ovo jel ovo neka karijera za mene :fantom:

b3b4a3d327214342b8a5620bec310b2e.jpeg