May 23, 201410 yr E mozemo reci da je krenuo medijski cirkus....Sledi razvodnjavanje i jurnnjava za rejtinzima ovo na TV Prva je sramotna estrada...
May 23, 201410 yr Jao jebote, nemam TV, ali imam neke njihove voditelje u frendovima na fejsu, jesam li dobro video, je li to neki TELETON?
May 23, 201410 yr Može i na Now watching - i na Pinku, i na Prvoj i na RTS-u upravo idu jedinstveni "usta moja, hvalite me" prilozi,,,
May 23, 201410 yr o cemu se prica kada ljudi pozovu ove teletone?! sinoc pink, veceras prva... otkud je humanitarno sinonim za zalost? Edited May 23, 201410 yr by Takeshi
May 23, 201410 yr Imate priliku pričati sa Oljom Bećković bez da vas prekine, Karleuša kod Ivanovića..i tako, teško podnošljivo sve dok nisu doveli udovicu nastradalog vatrogasca, tad sam isključila. jebem im sve!
May 23, 201410 yr А па ниси чула кад је Ивановић питао удовицу: какав је он био човек, нисам стигао да га упознам..
May 23, 201410 yr Mislim da to nije dobra primedba. Nije morala, ali ko zna koji su njeni razlozi - možda želi da ispriča ljudima o svom suprugu, i drago joj je što je dobila priliku. I to je okej, i trebalo bi da dobije takvu priliku, ali ovo je eksploatacija i zloupotreba. Edited May 23, 201410 yr by Turnbull
May 23, 201410 yr Mislim da to nije dobra primedba. Nije morala, ali ko zna koji su njeni razlozi - moža želi da ispriča ljudima o svom suprugu, i drago joj je što je dobila priliku. I to bi bilo okej, i trebalo bi da dobije takvu priliku, ali ovo je eksploatacija i zloupotreba. znam, zato i kazem da ne znam. okej je kad su ozbiljni ljudi koji zovu, ne ovi leshinari. crna zena :(
May 23, 201410 yr baš sam došao da pitam šta je ovo na Prvoj, voda se nije još ni povukla a oni prave "dokumentarac"... i još kaže voditelj ženi vatrogasca "glupo je da pitam kako se osećate"