Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

Ima i na tzv. malim televizijama sjajnih i edukativnih emisija:

Nada Zeković, veoma talentovano TV-lice, nepravedno skrajnuto na medijske margine, možda zato što nije skandal-majstor i interesantna paparacima ... 

Edited by stoka

• Replies 10.8k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

Fotoreporter Aleksandar Stanković, poznatiji kao Dlakavac, se tog maja u ponedeljak vratio sa odmora ali je osećao mučninu zbog povratka na posao. Znao je da je sa svojih 46 godina najstariji na listi fotoreprortera i da je otkaz vrlo izvestan. Na sve to, kako kaže, “moji talenti i moje angažovanje su obesmišljeni i obezvređeni poslednjih nekoliko godina. Novinari više ne plasiraju informacije već emocije”. Jednom prilikom kada su se udavila deca u reci od njega se očekivalo da donese fotografije koje zloupotrebljavaju tu ljudsku nesreću u cilju bolje prodaje novina — “idealno bi bilo da imam sliku majke koja skače na sanduk”.

http://www.cenzolovka.rs/misljenja/izmedu-losih-uslova-za-rad-i-otkaza/

Ako baš neće da skoči, ti probaj da je diskretno gurneš.

kad smo vec kod novina, kad ce one nove?

Telegraf? Pitanje je hoće li ih uopšte biti ili je to samo fora da se odvedu pojedini ljudi iz Kurira.

i te i one druge

Ne znam koje druge?

Zar "Nedeljnik" ne pokreće dnevne novine?

onaj mlitavi nedeljnik? :o

kakvi su sada mediji, nema više analiza šahovskih partija, šta bi radio dimitrije da se rodio peset godina kasnije

kakvi su sada mediji, nema više analiza šahovskih partija, šta bi radio dimitrije da se rodio peset godina kasnije

Bio bi vojni analitičar i član žirija na izboru za Miss mokre čarape.

Ovo je svakodnevna praksa u novinama, nema mesta za frazu "jednom prilikom".

Nedavno se dogodila saobraćajna nesreća o kojoj su mediji izveštavali. Novinari Novosti su bili vrlo navalentni da uđu u kuću majke poginulog. Nije im uspelo zbog pribranosti prijatelja porodice. 

Sam izveštaj sa sahrane je bio prožet patetikom, ali ne na nivou niskoće kako to inače ume da bude.

Zar "Nedeljnik" ne pokreće dnevne novine?

ajme

apostol ce da mrljavi svakog bogovetnog dana -_-