slepa živana Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ako nam je ovo klica bunta, do pištaljki i šerpi će stignemo negde oko 2050. ja četres sedme idem u penziju a vi gledajte kako ćete
Roger Sanchez Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ja četres sedme idem u penziju a vi gledajte kako ćete koju penziju? tiš čekat penziju ali ona tebe neće..
pacey defender Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 SBB pokasio gomilu kanala. Ali jadno ide Cartoon Network i Scooby Doo.
April Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Vreme je da filtriraju youtube.com na muziku sa molskim sadržajem.
barrcode Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ovde je prevashodno ideja da svi gledaju ove specijalne programe o poplavi (jer je samo to na programu), da ova 3 dana čuju 100x da je ovo hiljadugodišnja voda, da se ništa nije moglo uraditi, da je urađeno mnogo više nego što je bilo moguće... pa će posle ta 3 dana u to poverovati ako kojim slučajem trenutno još razmišljaju svojom glavom.
April Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ovde je prevashodno ideja da svi gledaju ove specijalne programe o poplavi (jer je samo to na programu), da ova 3 dana čuju 100x da je ovo hiljadugodišnja voda, da se ništa nije moglo uraditi, da je urađeno mnogo više nego što je bilo moguće... pa će posle ta 3 dana u to poverovati ako kojim slučajem trenutno još razmišljaju svojom glavom. Neće. Probao i 1999., kao najneuspešniji ministar informisanja u istoriji.
nera Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Na B92 dokumentarac o okupaciji Jugoslavije, egzekucije live, vesanja live... taman izmedju dva dnevnika i izvestaja o poplavama da se opustimo.
Sir Oliver Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Pitam se, pitam, da li još netko osim mene, tv koristi samo za praćenje direktnih sportskih dogadjaja?
hattori Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Pitam se, pitam, da li još netko osim mene, tv koristi samo za praćenje direktnih sportskih dogadjaja? +1
eye of the beholder Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) Vaso, jel mogu ja ovo sa forvardujem SBBu. Edited May 22, 2014 by eye of the beholder
Muwan Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) Linč. Bešmisve, još par godina Vučićeve vladavine i ovi će imati naoružane reportere koji će ići okolo, vršiti egzekucije i direktno uploadovati ekskluzivne fotografije i izveštaje na svoj portal zla. Čak su i komentari publike na ovo ispali iznenađujuće normalni. Edited May 22, 2014 by beowl
garcia Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Pitam se, pitam, da li još netko osim mene, tv koristi samo za praćenje direktnih sportskih dogadjaja? tv koristim samo kao postolje za babin milje.
Аврам Гојић Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Linč. Bešmisve, još par godina Vučićeve vladavine i ovi će imati naoružane reportere koji će ići okolo, vršiti egzekucije i direktno uploadovati ekskluzivne fotografije i izveštaje na svoj portal zla. Čak su i komentari publike na ovo ispali iznenađujuće normalni. ovo je monstruozno.
Recommended Posts