May 21, 201410 yr ako nam je ovo klica bunta, do pištaljki i šerpi će stignemo negde oko 2050. ja četres sedme idem u penziju a vi gledajte kako ćete
May 21, 201410 yr ja četres sedme idem u penziju a vi gledajte kako ćete koju penziju? tiš čekat penziju ali ona tebe neće..
May 21, 201410 yr ovde je prevashodno ideja da svi gledaju ove specijalne programe o poplavi (jer je samo to na programu), da ova 3 dana čuju 100x da je ovo hiljadugodišnja voda, da se ništa nije moglo uraditi, da je urađeno mnogo više nego što je bilo moguće... pa će posle ta 3 dana u to poverovati ako kojim slučajem trenutno još razmišljaju svojom glavom.
May 21, 201410 yr ovde je prevashodno ideja da svi gledaju ove specijalne programe o poplavi (jer je samo to na programu), da ova 3 dana čuju 100x da je ovo hiljadugodišnja voda, da se ništa nije moglo uraditi, da je urađeno mnogo više nego što je bilo moguće... pa će posle ta 3 dana u to poverovati ako kojim slučajem trenutno još razmišljaju svojom glavom. Neće. Probao i 1999., kao najneuspešniji ministar informisanja u istoriji.
May 21, 201410 yr Na B92 dokumentarac o okupaciji Jugoslavije, egzekucije live, vesanja live... taman izmedju dva dnevnika i izvestaja o poplavama da se opustimo.
May 22, 201410 yr Pitam se, pitam, da li još netko osim mene, tv koristi samo za praćenje direktnih sportskih dogadjaja?
May 22, 201410 yr Pitam se, pitam, da li još netko osim mene, tv koristi samo za praćenje direktnih sportskih dogadjaja? +1
May 22, 201410 yr Vaso, jel mogu ja ovo sa forvardujem SBBu. Edited May 22, 201410 yr by eye of the beholder
May 22, 201410 yr Linč. Bešmisve, još par godina Vučićeve vladavine i ovi će imati naoružane reportere koji će ići okolo, vršiti egzekucije i direktno uploadovati ekskluzivne fotografije i izveštaje na svoj portal zla. Čak su i komentari publike na ovo ispali iznenađujuće normalni. Edited May 22, 201410 yr by beowl
May 22, 201410 yr Pitam se, pitam, da li još netko osim mene, tv koristi samo za praćenje direktnih sportskih dogadjaja? tv koristim samo kao postolje za babin milje.
May 22, 201410 yr Linč. Bešmisve, još par godina Vučićeve vladavine i ovi će imati naoružane reportere koji će ići okolo, vršiti egzekucije i direktno uploadovati ekskluzivne fotografije i izveštaje na svoj portal zla. Čak su i komentari publike na ovo ispali iznenađujuće normalni. ovo je monstruozno.