harper lee Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Lako je popu. Oni imaju dva pojanja - molsko i dursko. Prvo za ukop, drugo za sve ostalo.
ficfiric Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) U jbt, upravo pici durski tonalitet na jednoj televiziji, necu da kazem kojoj da ne ispadnem drukara.... Uh dobro je, zavrsilo se, sad ide aplauz Edited May 21, 2014 by ficfiric
harper lee Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 U jbt, upravo pici durski tonalitet na jednoj televiziji, necu da kazem kojoj da ne ispadnem drukara.... Uh dobro je, zavrsilo se, sad ide aplauz Mislis durkara?
gospa buba Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 poceo sam i ja da govorim po kuci 'lebe mekani' na granici sam da pochnem <_< mislim, idite u pershun kolektivno. radijus vektor odjutros regularno, ukljuchujuci i andjelu anakondu. ili dechji kanali nisu ni planirani?
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 poceo sam i ja da govorim po kuci 'lebe mekani' i ja, još poodavno :)
ficfiric Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Imao sam kolegu sa tim felerom. Stalno je ponavljao "lebe mekani". Otisao je za bg pre tri godine, i eto,... Vidim da se primilo i ovde
kud u maglu Simoviću Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 molskog tonaliteta! lebe mekani to je tasin amandman, ne valja kad radi smeta kad ne radi
garcia Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 'rondo ala turka' kreće iz A mola. mada mi deluje nekako durski™.
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ObaveštenjePoštovani korisnici, usled proglašenja Dana žalosti u Republici Srbiji u periodu od utorka u ponoć do subote ujutru biće obustavljeno reemitovanje kanala koji emituju zabavni sadržaj. Poštovani, Kao korisnik usluge IPTV Telekom molim vas da mi umanjite mesečni račun za naredni obračunski period, zbog toga što ste, mimo ugovora i bez zakonske potrebe, odlučili da obustavite reemitovanje kanala koji emituju zabavni sadržaj. Odluka o Danu žalosti u Srbiji odnosi se na medije u Srbiji, a ne na kablovske operatere koji reemituju signal. Ovo naročito važi za inostrane programe na koje se, po prirodi stvari, odluka o Danu žalosti uopšte ne odnosi. Molim vas da cenzorske i poltronske instinkte, kao i sujeverni užas pred vlašću, zadržite za svoja četiri zida, a meni isporučite robu koju sam platio, ili izvršite nadoknadu štete.
Haralampije Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Znajuci Telekom ,odgovor ces dobiti u roku od nikad
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Zabole me, samo hoću da ih nerviram. Užasno mi ide na živce ovakvo poltronstvo i gaženje ugovornih obaveza. A ako mi nekim čudom umanje račun za 50 dinara, to ću uplatiti za postradale.
Recommended Posts