Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

Требало би да на сајту МОС има колико средстава су примили поједини савези.

Ови спортови које си навео би требало да остваре добар пласман на Олимпијади, и то што си навео је у склопу припрема за исту (олимпијски циклус је да две године иде више пара за Олимпијаду). Верујем и да су се спонзори отворили за исту - били су билборди раније баш са овима које си навео. Значи да то нису баш тако мали спортови.

Edited by vathra

• Replies 10.8k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

kakav sajt ima taj neki komitit za znanje božemesačuvaj

Ima par dobrih na priloženim fotkama ...

Ovo je takva uživancija...

a1f7c6fbd58bbe3f65841e104829723e51032580

Btw, molim insajdere da kažu nešto više o pisanju onog lika sa Benchmarka glede Arene i Premijer lige...

Btw, molim insajdere da kažu nešto više o pisanju onog lika sa Benchmarka glede Arene i Premijer lige...

ne misliš valjda na pisanje onog lika što ima dva posta?

Usled sveopšte tabloidizacije i banalizacije medija treba mi predlog odnosno sugestija oko domaćih medija na kojima mogu da pročitam vesti iz zemlje. Jasna mi je situacija oko stanja medija kod nas, ali tražim nešto gde bih mogao makar dnevna dešavanja da otpratim ponekad i informišem se da li je i ove godine sneg iznenadio putare, a da mi se u naslove ne umeša vest o nekoj vrtirepki koja fenomenalno izgleda u 54-toj godini 15 minuta nakon porođaja. Ako ima tako nešto da se nađe.

Usled sveopšte tabloidizacije i banalizacije medija treba mi predlog odnosno sugestija oko domaćih medija na kojima mogu da pročitam vesti iz zemlje. Jasna mi je situacija oko stanja medija kod nas, ali tražim nešto gde bih mogao makar dnevna dešavanja da otpratim ponekad i informišem se da li je i ove godine sneg iznenadio putare, a da mi se u naslove ne umeša vest o nekoj vrtirepki koja fenomenalno izgleda u 54-toj godini 15 minuta nakon porođaja. Ako ima tako nešto da se nađe.

ez aj sed vise puta - nema. jedino resenje je naslovi.net, pa onda uz registraciju mozes da podesis stvari koje ce ti se pojavljivati, broj vesti iz odredjenih oblasti, izvore vesti i td. i sl.

Edited by aram

N1,samo nisu bas detaljni sa vestima van "velike" politike...

Probaj RTV.

ez aj sed vise puta - nema. jedino resenje je naslovi.net, pa onda uz registraciju mozes da podesis stvari koje ce ti se pojavljivati, broj vesti iz odredjenih oblasti, izvore vesti i td. i sl.

+1000

Ja sam mislio da je moguće naći ali na kraju sam došao na ovo aramovo....Jedino što oni nemaju app za mobilni pa da je prilagođeno mobilnom

ја углавном на 021 бацим поглед

Probaj RTV.

Vidiš, oni su ok.

N1 je mnogo fensi sa uplivima SK vesti preterano...