vathra Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 (edited) Требало би да на сајту МОС има колико средстава су примили поједини савези. Ови спортови које си навео би требало да остваре добар пласман на Олимпијади, и то што си навео је у склопу припрема за исту (олимпијски циклус је да две године иде више пара за Олимпијаду). Верујем и да су се спонзори отворили за исту - били су билборди раније баш са овима које си навео. Значи да то нису баш тако мали спортови. Edited January 3, 2016 by vathra
Tribun_Populi Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 http://www.adriadaily.com/intervjui/ko-kaze-da-ne-postoji-alternativa-upoznajte-srpsku-naucnu-televiziju/ Uoc dis? Zna neko nešto više?
Lezilebovich Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 kakav sajt ima taj neki komitit za znanje božemesačuvaj
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 http://www.adriadaily.com/intervjui/ko-kaze-da-ne-postoji-alternativa-upoznajte-srpsku-naucnu-televiziju/ Uoc dis? Zna neko nešto više? – Proučavanjem nauke se i ja lično bavim. To su moje, da tako kažem, popodnevne aktivnosti.
Frank Pembleton Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 http://www.adriadaily.com/intervjui/ko-kaze-da-ne-postoji-alternativa-upoznajte-srpsku-naucnu-televiziju/ Uoc dis? Zna neko nešto više? Oni su bili krenuli pre jedno godinu dana i vise na IPTV pa pukli sad sta vracaju se opet?Verovatno neko pranje para ili muzenje para od ministarstva...
notenoughreasonsforclaire Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Ovo je takva uživancija... Btw, molim insajdere da kažu nešto više o pisanju onog lika sa Benchmarka glede Arene i Premijer lige...
copkillah Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Btw, molim insajdere da kažu nešto više o pisanju onog lika sa Benchmarka glede Arene i Premijer lige... ne misliš valjda na pisanje onog lika što ima dva posta?
Razzmatazz Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Usled sveopšte tabloidizacije i banalizacije medija treba mi predlog odnosno sugestija oko domaćih medija na kojima mogu da pročitam vesti iz zemlje. Jasna mi je situacija oko stanja medija kod nas, ali tražim nešto gde bih mogao makar dnevna dešavanja da otpratim ponekad i informišem se da li je i ove godine sneg iznenadio putare, a da mi se u naslove ne umeša vest o nekoj vrtirepki koja fenomenalno izgleda u 54-toj godini 15 minuta nakon porođaja. Ako ima tako nešto da se nađe.
aram Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) Usled sveopšte tabloidizacije i banalizacije medija treba mi predlog odnosno sugestija oko domaćih medija na kojima mogu da pročitam vesti iz zemlje. Jasna mi je situacija oko stanja medija kod nas, ali tražim nešto gde bih mogao makar dnevna dešavanja da otpratim ponekad i informišem se da li je i ove godine sneg iznenadio putare, a da mi se u naslove ne umeša vest o nekoj vrtirepki koja fenomenalno izgleda u 54-toj godini 15 minuta nakon porođaja. Ako ima tako nešto da se nađe. ez aj sed vise puta - nema. jedino resenje je naslovi.net, pa onda uz registraciju mozes da podesis stvari koje ce ti se pojavljivati, broj vesti iz odredjenih oblasti, izvore vesti i td. i sl. Edited January 7, 2016 by aram
Lezilebovich Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 N1,samo nisu bas detaljni sa vestima van "velike" politike...
Frank Pembleton Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 ez aj sed vise puta - nema. jedino resenje je naslovi.net, pa onda uz registraciju mozes da podesis stvari koje ce ti se pojavljivati, broj vesti iz odredjenih oblasti, izvore vesti i td. i sl.+1000Ja sam mislio da je moguće naći ali na kraju sam došao na ovo aramovo....Jedino što oni nemaju app za mobilni pa da je prilagođeno mobilnom
Frank Pembleton Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Probaj RTV.Vidiš, oni su ok.N1 je mnogo fensi sa uplivima SK vesti preterano...
Recommended Posts