Amos Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) Ne razumem, zašto bi oni to radili? Ljudi su ostali bez poslova od kojih su živeli, zašto tačno bi trebalo da se bave volontiranjem u uslovima kućnog videa? Ok, slažem se da ne treba ni da se odaju alkoholu i lamentu, ali i to je onako jedna ljudska reakcija na problem u kome su se našli, čak sasvim uobičajena. Mozda i ne bi trebali, ne znam. Mozda je bolje da se posvete vocarstvu ili da potraze neki spas u inostranstvu. Verovatno sam besan zbog toga sto se gasi svaki nacin da cujes razlicita misljenja i sebicno bih da imam mogucnost gledanja takvih emisija. Ako zele da se bore protiv rezima i bave novinarstvom u takvim uslovima (nazad u 90-te) onda, jebiga, best shot su im N televizija ili internet. Na stranu sto mislim da Olja jos ima neko ime koje bi moglo da okupi ekipu, nadje prostor, pozove goste i bude itekako svrabez koji ce onog da dovodi do ludila. Sigurno bi izgledalo bolje nego na onom klipu iz '97 sto je okacio Arsenijevic na svom FB-u. Sa druge strane jasno mi je da oni vise nisu u godinama da budu poletni revolucionarni novinari, karijere su vec izgradjene i tako dalje. Necu vise na ovu temu, ocigledno zvuci kao glupost i sigurno se nece ostvariti. Edited December 28, 2015 by Mos
kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 može li ko da okači klip slavišine emisije(poslednje) izgleda se pominje i neki moj uradak, kao vrhunsko manipulativni, pa da pogledam
Hella Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Bolikita na braniku istine, objektivnosti i pristojnosti! dobro a jel istina da je ovaj nezavisni umetnik uzeo pare od države da bi snimao film protiv države
zoki Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 može li ko da okači klip slavišine emisije(poslednje) izgleda se pominje i neki moj uradak, kao vrhunsko manipulativni, pa da pogledam ako sam dobro razumeo priču, ništa ne ide na net dok ne prođe i repriza koja ide početkom januara..
Frank Pembleton Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) može li ko da okači klip slavišine emisije(poslednje) izgleda se pominje i neki moj uradak, kao vrhunsko manipulativni, pa da pogledam Mislim da prođe par dana, možda zato što je gotovo bude ubrzo...BTW, svaki uradak je manipulativan! ;) Kad je to bilo? Da probam da navatam na D3 unazad? Edited December 28, 2015 by Frank Pembleton
nisam ja Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Da, kolko često to ide i kojim danima. Onaj dan sam premotao kad je vučić plako da se širi mržnja.
stoka Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Čini se u stvari da nikakva ukidanja emisija ne urušavaju toliko slobodno novinarstvo koliko stvaranje klime uzaludnosti zbog čega novinar sam odluči da batali svoju profesiju. Već ste zaboravili dobrovoljni eskapizam Dacke Vučinić ...
kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 BTW, svaki uradak je manipulativan! ;) Kad je to bilo? Da probam da navatam na D3 unazad? valjda u poslednjoj
Frank Pembleton Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Poslednja je bila 24.12. jbga onda nema 72h unazad...
kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 pa to je onda ono 24h sa vučkomnije, moje metode su malo suptilnije
belch Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 emitovalo se poslednjih 5 nedelja po dve eipizode nedeljno. na jućubu ima samo prvih pet epizoda, snimanih 2012 godine.
Recommended Posts