Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Oni su u potpunom pandemonijumu ovih dana. Izmišljaju svedočenja evakusanih ljudi, izmišljaju probijanja nasipa i evakuacije, fabrikuju na kilo i na kraju zagorčavaju život spasiocima koji su tamo izginuli da spasu što više ljudi. Koji god političar obeća da će ovo zlo zatomiti ognjem, plamenom, pepelom, solju i krečom, ima moj glas.

Posted

Kako se ti boriš s željom da se ode iz ove zemlje?

jackdaniels.jpg

Posted

jackdaniels.jpg

+1

I svi da se vole i ljube.

^_^

Hvala, prija mi što sam na ovom forumu.

Posted

Oni su u potpunom pandemonijumu ovih dana. Izmišljaju svedočenja evakusanih ljudi, izmišljaju probijanja nasipa i evakuacije, fabrikuju na kilo i na kraju zagorčavaju život spasiocima koji su tamo izginuli da spasu što više ljudi. Koji god političar obeća da će ovo zlo zatomiti ognjem, plamenom, pepelom, solju i krečom, ima moj glas.

Screenshot_3.jpg

Posted

"Dire Straits" posvetili pesmu "Solid Rock" Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj!

| 20. 05. 2014. - 20:11h | Komentara: 0

Čuveni gitarista Mark Nofler, lider legendarnog benda "Dire Straits" uputio je poruku podrške narodima Balkana koji se bore sa poplavama. Uz pesmu, na čistom jugoslovensom jeziku podržao nas je.

- Ova pesma je za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvate u Slavoniji. U ova teška vremena, ostanite jaki naša braćo! - poručio je muzičar na svojoj Fejsbuk stranici

Opće informacije

----------------------------------------

(!)Information: This is a fan page.

Blic stupi-desk.

Posted

Znaci Blic ovako planira da povecaju prodaju?

Poplave990x100.jpg

Posted

Misliš da neće? Poznato je da su Dire Straits big in Japan Srbija.

Posted

je li moguce dobiti tuzbu protiv kurira u ovakvim slucajevima?

Posted

je li moguce dobiti tuzbu protiv kurira u ovakvim slucajevima?

Moguće je a onda oni promene ime?

Послато тетејцем