May 20, 201410 yr Oni su u potpunom pandemonijumu ovih dana. Izmišljaju svedočenja evakusanih ljudi, izmišljaju probijanja nasipa i evakuacije, fabrikuju na kilo i na kraju zagorčavaju život spasiocima koji su tamo izginuli da spasu što više ljudi. Koji god političar obeća da će ovo zlo zatomiti ognjem, plamenom, pepelom, solju i krečom, ima moj glas.
May 20, 201410 yr Oni su u potpunom pandemonijumu ovih dana. Izmišljaju svedočenja evakusanih ljudi, izmišljaju probijanja nasipa i evakuacije, fabrikuju na kilo i na kraju zagorčavaju život spasiocima koji su tamo izginuli da spasu što više ljudi. Koji god političar obeća da će ovo zlo zatomiti ognjem, plamenom, pepelom, solju i krečom, ima moj glas.
May 20, 201410 yr "Dire Straits" posvetili pesmu "Solid Rock" Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj! | 20. 05. 2014. - 20:11h | Komentara: 0 Čuveni gitarista Mark Nofler, lider legendarnog benda "Dire Straits" uputio je poruku podrške narodima Balkana koji se bore sa poplavama. Uz pesmu, na čistom jugoslovensom jeziku podržao nas je. - Ova pesma je za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvate u Slavoniji. U ova teška vremena, ostanite jaki naša braćo! - poručio je muzičar na svojoj Fejsbuk stranici Opće informacije ---------------------------------------- (!)Information: This is a fan page. Blic stupi-desk.
May 20, 201410 yr http://www.kurir-info.rs/poslednji-oprostaj-kuce-iz-obrenovca-kad-ste-otisli-ubila-me-tisina-ali-vas-i-dalje-volim-clanak-1375351 Meni je ovo ubedljivo najupecatljiviji zviz u mozak u poslednjih nekoliko dana.
May 20, 201410 yr je li moguce dobiti tuzbu protiv kurira u ovakvim slucajevima?Moguće je a onda oni promene ime? Послато тетејцем
May 20, 201410 yr Se on ne zeza ili je u pitanju neka vrsta posebnog humora? Tasovce, pizdo bez kicme.