Muwan Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Oni su u potpunom pandemonijumu ovih dana. Izmišljaju svedočenja evakusanih ljudi, izmišljaju probijanja nasipa i evakuacije, fabrikuju na kilo i na kraju zagorčavaju život spasiocima koji su tamo izginuli da spasu što više ljudi. Koji god političar obeća da će ovo zlo zatomiti ognjem, plamenom, pepelom, solju i krečom, ima moj glas.
Аврам Гојић Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Kako se ti boriš s željom da se ode iz ove zemlje?
Bujodrag Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 +1 I svi da se vole i ljube. ^_^ Hvala, prija mi što sam na ovom forumu.
Frank Pembleton Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Oni su u potpunom pandemonijumu ovih dana. Izmišljaju svedočenja evakusanih ljudi, izmišljaju probijanja nasipa i evakuacije, fabrikuju na kilo i na kraju zagorčavaju život spasiocima koji su tamo izginuli da spasu što više ljudi. Koji god političar obeća da će ovo zlo zatomiti ognjem, plamenom, pepelom, solju i krečom, ima moj glas.
Roger Sanchez Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 "Dire Straits" posvetili pesmu "Solid Rock" Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj! | 20. 05. 2014. - 20:11h | Komentara: 0 Čuveni gitarista Mark Nofler, lider legendarnog benda "Dire Straits" uputio je poruku podrške narodima Balkana koji se bore sa poplavama. Uz pesmu, na čistom jugoslovensom jeziku podržao nas je. - Ova pesma je za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvate u Slavoniji. U ova teška vremena, ostanite jaki naša braćo! - poručio je muzičar na svojoj Fejsbuk stranici Opće informacije ---------------------------------------- (!)Information: This is a fan page. Blic stupi-desk.
Verterdegete Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 http://www.kurir-info.rs/poslednji-oprostaj-kuce-iz-obrenovca-kad-ste-otisli-ubila-me-tisina-ali-vas-i-dalje-volim-clanak-1375351 Meni je ovo ubedljivo najupecatljiviji zviz u mozak u poslednjih nekoliko dana.
Weenie Pooh Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Misliš da neće? Poznato je da su Dire Straits big in Japan Srbija.
morgana Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 je li moguce dobiti tuzbu protiv kurira u ovakvim slucajevima?
Frank Pembleton Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 je li moguce dobiti tuzbu protiv kurira u ovakvim slucajevima?Moguće je a onda oni promene ime? Послато тетејцем
notenoughreasonsforclaire Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Se on ne zeza ili je u pitanju neka vrsta posebnog humora?
harper lee Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Se on ne zeza ili je u pitanju neka vrsta posebnog humora? Tasovce, pizdo bez kicme.
Recommended Posts