vememah Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Obavezno pogledati deo s Jokanovicem od 12:08. Mali tizer slicnog sadrzaja: "VREME": Čitate li vi pisma poslušnog građanina Srbe? ŽARKO JOKANOVIĆ: Da, ponekad pročitam i pitam se kakav "idiot" ovo piše i šta mu to treba u životu. Ne krijete, ipak, da ste vi autor? Ne krijem. Kada je jedno od prvih pisama objavljeno, "Srećan vam rođendan, dragi naprednjaci", od rane zore do kasno uveče zvali su sve žive u "Blicu" da pitaju ko je autor. Onda im se uveče sam Vučić javio i kazao da je saznao da sam to ja. Pominje to i u svojim intervjuima i nastupima, a meni je fascinantno da se premijer jedne države razračunava sa satiričnim tekstovima. Kakav dokon čovek! Edited December 25, 2015 by vememah
stoka Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) Postavili su i treći panel: Olja - čini se malo pod gasom. Ništa strašno, verovatno samo par čašica ... Ljilja - ljigava po običaju ... Jokan - najkonkretniji, ali gde si batice bio kad je najviše trebala tvoja energija, nego si još početkom 90-ih pobegao iz politike? Krle - no koument ... Kesa - taj čovek je već uništen. Čak i ako mu sasvim ne ukinu emisiju, povući se se sam iz projekta, ozlojeđen i potrošen ... Edited December 26, 2015 by stoka
Skyhighatrist Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 A Teofilo? (mrzi me da gledam u celini i celosti )
stoka Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Teofil - standardno dobar i sa suštinskom misli: privatizacija medija dovešće do diktature jednoumlja, jer su većinu njih kupili ljudi režima i to našim, odnosno budžetskim parama ...
Hella Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 privatizacija medija dovešće do diktature jednoumlja, jer su većinu njih kupili ljudi režima i to našim, odnosno budžetskim parama ... koga briga za nekakvo višeumlje kad po istraživanju od 16 marta 2014 plebiscitarnih 96,80% tzv glasača tzv srbije nema ništa protiv ove vlasti
Frank Pembleton Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Olja - čini se malo pod gasom. Ništa strašno, verovatno samo par čašica ... Ljilja - ljigava po običaju ... Jokan - najkonkretniji, ali gde si batice bio kad je najviše trebala tvoja energija, nego si još početkom 90-ih pobegao iz politike? Krle - no koument ... Kesa - taj čovek je već uništen. Čak i ako mu sasvim ne ukinu emisiju, povući se se sam iz projekta, ozlojeđen i potrošen ... Dobro sad, kao da je Kesić i bio nekad neki kapacitet...
koksy Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Olja - čini se malo pod gasom. čini se - dobro pod gasom.
MayDay Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Da. Ovo sa crvenom torbom je stvarno neprijatno. Žao mi.
Dagmar Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Kesić da bega iz Srbije, čovek ima samo jedan život. Dobru priču je napravio dok je trajalo, za dalje nek gleda šta god sa onog topika za emigraciju, bodovi za Kanadu, medicinske sestre za Nemačku, pa dok još može da se ode.
Takeshi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 meni je najvece iznenadjenje da se ulazak na tribinu placa?! nema zezanja sa trzistem.
Dagmar Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) meni je najvece iznenadjenje da se ulazak na tribinu placa?! nema zezanja sa trzistem. Pa dok se plaća hleb u supermarketu, mora i sve ostalo da se plaća, jbg. Čak i ako se ne plaća ulazak na tribinu to ne znači da je besplatna, samo da je platio neko drugi. iliti slabo ima besplatnog ručka. Edited December 26, 2015 by Dagmar
Takeshi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 ako su ucesnici dobili honorar za ucestvovanje onda ima smisla. miks, opozicionarenje po coskovima, al' da se plati.
Прслин Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ти сигурно свој посао радиш бесплатно, из љубави према струци.
Recommended Posts