Jozef K. Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Neko je, mislim da je grešni u pitanju, pisao da vlast sprema novi tabloid. Da nije cela ova priča Aleksandra počela, kada je shvatio da gazda ima koncept u kome on nije bitna figura? Što se tiče rts, meni nije jasno zašto je maja na ledu, kada znamo ko je njen suprug.
gospa buba Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Što se tiče rts, meni nije jasno zašto je maja na ledu, kada znamo ko je njen suprug. maja je u jutarnjem programu uspevala da (!) goricu i dragana gleda belo pritisnuta teshkim bremenom nerazumevanja
Jozef K. Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Pa to je u znak solidarnosti sa većinom gledalaca. [emoji4] Plus je unosila radost kod pola populacije, koja ne sluša, već gleda. Poslao tapatalk
Mil@n Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 (edited) Slađa je isto tako neposredna, komunikativna, rečita, možda čak i prijatnije spoljašnosti od Rade. Uostalom, procenite: Možda? Slađa je jedan od boljih milf-ova na našim prostorima. p.s. Jebote, sad vidim da ovo ima 5.2 miliona pregleda Edited November 12, 2015 by Mil@n
gospa buba Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Pa to je u znak solidarnosti sa većinom gledalaca. [emoji4] Plus je unosila radost kod pola populacije, koja ne sluša, već gleda. Poslao tapatalk bojim se da nije to taj nivo problema bio u pitanju. a glede izglednosti, apsolutno slazem, slatko zenche svakako
Jozef K. Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Slažem se i jedno i drugo,ali zbog ovog drugog moram da oprostim prvo Poslao tapatalk
Frank Pembleton Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Što se tiče rts, meni nije jasno zašto je maja na ledu, kada znamo ko je njen suprug.Ma opušteno, plata joj ista kao da radi, a ona "smišlja novi projekat" i tako...RTS ima dugu tradiciju takvih kombina...
kud u maglu Simoviću Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 foto toni sada ugledni naprednjak
svashtabezneshto Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Aleksandar Nikolić je njen muž? Uf.
Takeshi Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 i predsednik uo east west bridgea. kluba ljubitelja sestara i trouglova.
Frank Pembleton Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Ozbiljan "donator" stranke iz perioda osnivanja...
Đipalo Junuz Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Menjam kanale večeras tražeći nešto gledljivo, i naletim na Pinku 3 na odjavnu špicu Sarapine emisije: direktor Pink 3 - Ksenija Vučić Možda otkrivam toplu vodu, ali ova Mitrovićeva pisma i ono Vučićkino nekadašnje bljuvanje u "Radikalskim talasima" veoma liče...
Recommended Posts