renne Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Ону емисију са Мајом Николић и Наташом Миљковић ... Vodio i jutarnji petkom sa Dušicom, jedno tri meseca, da mu dopizdilo dustaje sabajle
Frank Pembleton Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Jel i japundzu vodi? Za buljevar bi valjala.Najbolje da neko nju sme da takne...
Singer Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 eto koliko je bio zapažen da bi ja do večeras obe ruke stavio da je na N1 on je valjda treba da pređe na onu Nova TV ili kako beše
copkillah Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 on je valjda treba da pređe na onu Nova TV ili kako beše šta se tu uopšte desilo? doduše hvala im što sada znam svaki centimetar Central Parka, iako nikada nogom nisam kročio u isti
svashtabezneshto Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 (edited) A kad smo kod RTS, ko gura onu slatku (sa jako iritirajućim glasom i prilično lošom dikcijom) Draganu Kosjerinu (ili nešto slično). Ona je dobila sve emisije kojima je gledanost bila garantovana. Edited November 11, 2015 by svashtabezneshto
renne Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 šta se tu uopšte desilo? doduše hvala im što sada znam svaki centimetar Central Parka, iako nikada nogom nisam kročio u isti Veliki vođa čuvao frekvenciju za Kopernikus... Ostatak je istorija
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 šta se tu uopšte desilo? doduše hvala im što sada znam svaki centimetar Central Parka, iako nikada nogom nisam kročio u isti mrtvo rođeno. ovih par ljudi što im tera program plate dobija od sbb-a
renne Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 A kad smo kod RTS, ko gura onu slatku (sa jako iritirajućim glasom i prilično lošom dikcijom) Draganu Kosjerinu (ili nešto slično). Ona je dobila sve emisije kojima je gledanost bila garantovana. Pa to nije bio bez razloga transfer veka sa SK na RTS
gospa buba Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 doduše hvala im što sada znam svaki centimetar Central Parka, iako nikada nogom nisam kročio u isti takodje. do u milimetar -_-
Caligula Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 pa imate za to google earth, google street etc -_-
hefaca Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Vojtehovska vaskrsnula. Dve majke na suprotnim stranama, publika place, vojtehovski se znoji i uzdise. Veceras na prvoj. Beleslin na drugoj.
James Marshall Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 (edited) Da hoće i Miljkovićku da povede sa sobom... A Kosjerina je eye candy, da uvedu vodostaj na tv a da ona čita ispred kamere ja bih to gledao redovno Edited November 11, 2015 by James Marshall
stoka Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Pisali smo već na ovom forumu o Beleslinu, preslatkoj Maji Japundži i šarmantnoj Nati Miljković. Konstatovali smo da je obeshrabrujuće kada maltene 25 godina kao gradiš neku novinarsku karijeru (kao ovo troje) i misliš da si izgradio neko ime u medijskom svetu... I onda udružiš snage (njih troje ima, onako, zajedno jedno 70 godina u novinarstvu), napraviš autorsku emisiju i onda ti nakon par meseci emitovanja neko tehnokratsko gofance kaže kako ti emisija kurcu ne valja i skida se sa programa ...
nisam ja Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 beleslin je dosadan ko smrt. a ni japundža nije baš vrcava. posebnu zahvalnicu uručiti scenografu koji ih je posadio na neke šank stolice a kameru turio u visinu kolena.
Recommended Posts