Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

Nikad u Srbiji nije bilo dobro. Ili ratovi, bombardovanja, atentati, ili roba na tačkice i bonove, ili par-nepar, ili restrikcije struje, ili sankcije, hiperinflacije ... Kažite mi kad je Srbija bilo kada u novijoj istoriji spojila pet godina mira, bogatstva i blagostanja ...

• Replies 10.8k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

eha -djeha kakvi 5 godina ,nismo kadri

Zar nije, kao, bilo lepo izmedju dva svetska rata?

Naravno, tako kaže i Mirjam i Montevideo. 

Ta Mirjam, kažu da njoj nije verovati.

Al' bilo je lepo, valjda, nekad.

Bilo mi lepo kad sam bio mladji.

Tamo.... 90-ih :fantom:

Белеслин на б92

Белеслин на б92

Vratio se? Zinula mu bulja za autorskom emisijom na javnom servisu, a kad su ga ispreskakali ko budalu, podvio rep i moli da ga prime nazad ...

Odakle se vratio?

Са РТС-а. Водиће б92 вијести у 8

Šta je on radio na RTS?

Ону емисију са Мајом Николић и Наташом Миљковић ...

A da, potisnula sam to. Studio 3, ili tako nešto.

Grozna emisija :)

Jel i japundzu vodi? Za buljevar bi valjala.

Ma on je dobio pedalu negde možda i pre dolaska Bujoševića, pa su radili telefoni ovo ono ali eto...

A on se vraća umesto Miloša M. verovatno...

Da doda ozbiljnosti vestima...

poslato sa WC šolje by BVK