Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

pa ne znam, fajt sa dinkicem je meni bio mnogo ozbiljniji nego ovo...

bio je mnogo ozbiljniji.

• Replies 10.8k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

Ama Rodić je saznao da ga je Bogićević druknuo posle ovoga sa politikom, pa krenuo "napad je najbolja odbrana " taktikom. Našao saveznike i krenuo...

poslato sa WC šolje by BVK

Ama Rodić je saznao da ga je Bogićević druknuo posle ovoga sa politikom, pa krenuo "napad je najbolja odbrana " taktikom. Našao saveznike i krenuo...

Bas tako.

Posledica ove price je da Vucic  vise nije nedodirljiv, to je kolateralna "dobit" koju su omogucili ti saveznici o kojima govoris.

No, to nece imati nikakvo pozitivno dejstvo po nasu zemlju. Ovo je sukob dve grupe kriminalaca, od kojih jedni imaju podrsku isto takvog olosa sa Zapada, koji se doduse pristojnije zovu lobisti.

Pacovi se otimaju oko lesine.

Edited by Грешни Василије

Kod takvih ludaka obično jedan kamenčić ume da zakotrlja ozbiljan odron.

U linku koji si ostavio vidim neke poslednje tragove rezervisanosti budući da su ono: "neprijatno mi je koliko nam dobro ide" prišili nekim "političkim elitama" (opšte mesto) a ne konkretnom umobolniku koji je to rekao. Ali da se kruni, kruni se.

uz svu želju, ne vidim ni naznaku pucanja te brane

uz svu želju, ne vidim ni naznaku pucanja te brane

+1

tim pre sto ta brana nije psiholoska vec od jakog betona ucena, pretnji i novca.

Nije to vest, vest je da tako nešto objavjuju, obično izbegavaju teme koje slikaju našu bedu.

Nije to vest, vest je da tako nešto objavjuju, obično izbegavaju teme koje slikaju našu bedu.

Ma jasno, rade najbolje što umiju za svoju publiku, ali mogli su da počnu od milion dugih stvari. Teško da će ovo nekoga da potrese.

Tu nisam saglasan, slike neke ekstremne bede, Roma iz nekog karton naselja, bez vode, struje, bez svega, su isuviše loše, slabo se ljudi indentifikuju, mislim da su zgodnija podsećanja na sramnu svakodnevnicu.

Edited by Braća Strugacki

Ma, na žalost daleko smo od pucanja njegovog. A i kad krene to će da se razvlači...

A i da pukne brana, plivacemo u govnima.

U redu ispred te apoteke se čeka godinu-dve unazad.

Čeka se još od mandata prethodne Vlade :fantom: