November 10, 20159 yr pa ne znam, fajt sa dinkicem je meni bio mnogo ozbiljniji nego ovo... bio je mnogo ozbiljniji.
November 10, 20159 yr Ama Rodić je saznao da ga je Bogićević druknuo posle ovoga sa politikom, pa krenuo "napad je najbolja odbrana " taktikom. Našao saveznike i krenuo... poslato sa WC šolje by BVK
November 10, 20159 yr Ama Rodić je saznao da ga je Bogićević druknuo posle ovoga sa politikom, pa krenuo "napad je najbolja odbrana " taktikom. Našao saveznike i krenuo... poslato sa WC šolje by BVK Bas tako. Posledica ove price je da Vucic vise nije nedodirljiv, to je kolateralna "dobit" koju su omogucili ti saveznici o kojima govoris. No, to nece imati nikakvo pozitivno dejstvo po nasu zemlju. Ovo je sukob dve grupe kriminalaca, od kojih jedni imaju podrsku isto takvog olosa sa Zapada, koji se doduse pristojnije zovu lobisti. Pacovi se otimaju oko lesine. Edited November 10, 20159 yr by Грешни Василије
November 11, 20159 yr A stvarno kao da je pukla neka nevidljiva brana. Mainstream portali se sprdaju sa Vučićevom demagogijom. http://www.nadlanu.com/pocetna/info/srbija/TUZNA-SLIKA-IZ-NASIH-ZIVOTA-Misterija-reda-u-Sindjelicevoj-ulici.a-272282.291.html
November 11, 20159 yr Kod takvih ludaka obično jedan kamenčić ume da zakotrlja ozbiljan odron. U linku koji si ostavio vidim neke poslednje tragove rezervisanosti budući da su ono: "neprijatno mi je koliko nam dobro ide" prišili nekim "političkim elitama" (opšte mesto) a ne konkretnom umobolniku koji je to rekao. Ali da se kruni, kruni se.
November 11, 20159 yr uz svu želju, ne vidim ni naznaku pucanja te brane +1 tim pre sto ta brana nije psiholoska vec od jakog betona ucena, pretnji i novca.
November 11, 20159 yr A stvarno kao da je pukla neka nevidljiva brana. Mainstream portali se sprdaju sa Vučićevom demagogijom. http://www.nadlanu.com/pocetna/info/srbija/TUZNA-SLIKA-IZ-NASIH-ZIVOTA-Misterija-reda-u-Sindjelicevoj-ulici.a-272282.291.html Jel ja jedini ne vidim šta je ovde vijest? Vau, redovi ispred mjesta gdje se može kupiti upola cijene, to nema nigdje u svijet.
November 11, 20159 yr Nije to vest, vest je da tako nešto objavjuju, obično izbegavaju teme koje slikaju našu bedu.
November 11, 20159 yr Nije to vest, vest je da tako nešto objavjuju, obično izbegavaju teme koje slikaju našu bedu. Ma jasno, rade najbolje što umiju za svoju publiku, ali mogli su da počnu od milion dugih stvari. Teško da će ovo nekoga da potrese.
November 11, 20159 yr Tu nisam saglasan, slike neke ekstremne bede, Roma iz nekog karton naselja, bez vode, struje, bez svega, su isuviše loše, slabo se ljudi indentifikuju, mislim da su zgodnija podsećanja na sramnu svakodnevnicu. Edited November 11, 20159 yr by Braća Strugacki
November 11, 20159 yr Ma, na žalost daleko smo od pucanja njegovog. A i kad krene to će da se razvlači... poslato sa WC šolje by BVK