Аврам Гојић Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 pa ne znam, fajt sa dinkicem je meni bio mnogo ozbiljniji nego ovo... bio je mnogo ozbiljniji.
Frank Pembleton Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ama Rodić je saznao da ga je Bogićević druknuo posle ovoga sa politikom, pa krenuo "napad je najbolja odbrana " taktikom. Našao saveznike i krenuo... poslato sa WC šolje by BVK
Аврам Гојић Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (edited) Ama Rodić je saznao da ga je Bogićević druknuo posle ovoga sa politikom, pa krenuo "napad je najbolja odbrana " taktikom. Našao saveznike i krenuo... poslato sa WC šolje by BVK Bas tako. Posledica ove price je da Vucic vise nije nedodirljiv, to je kolateralna "dobit" koju su omogucili ti saveznici o kojima govoris. No, to nece imati nikakvo pozitivno dejstvo po nasu zemlju. Ovo je sukob dve grupe kriminalaca, od kojih jedni imaju podrsku isto takvog olosa sa Zapada, koji se doduse pristojnije zovu lobisti. Pacovi se otimaju oko lesine. Edited November 10, 2015 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 A stvarno kao da je pukla neka nevidljiva brana. Mainstream portali se sprdaju sa Vučićevom demagogijom. http://www.nadlanu.com/pocetna/info/srbija/TUZNA-SLIKA-IZ-NASIH-ZIVOTA-Misterija-reda-u-Sindjelicevoj-ulici.a-272282.291.html
Muwan Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Kod takvih ludaka obično jedan kamenčić ume da zakotrlja ozbiljan odron. U linku koji si ostavio vidim neke poslednje tragove rezervisanosti budući da su ono: "neprijatno mi je koliko nam dobro ide" prišili nekim "političkim elitama" (opšte mesto) a ne konkretnom umobolniku koji je to rekao. Ali da se kruni, kruni se.
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 uz svu želju, ne vidim ni naznaku pucanja te brane
Caligula Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 uz svu želju, ne vidim ni naznaku pucanja te brane +1 tim pre sto ta brana nije psiholoska vec od jakog betona ucena, pretnji i novca.
keitel Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 A stvarno kao da je pukla neka nevidljiva brana. Mainstream portali se sprdaju sa Vučićevom demagogijom. http://www.nadlanu.com/pocetna/info/srbija/TUZNA-SLIKA-IZ-NASIH-ZIVOTA-Misterija-reda-u-Sindjelicevoj-ulici.a-272282.291.html Jel ja jedini ne vidim šta je ovde vijest? Vau, redovi ispred mjesta gdje se može kupiti upola cijene, to nema nigdje u svijet.
Sestre Bronte Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Nije to vest, vest je da tako nešto objavjuju, obično izbegavaju teme koje slikaju našu bedu.
keitel Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Nije to vest, vest je da tako nešto objavjuju, obično izbegavaju teme koje slikaju našu bedu. Ma jasno, rade najbolje što umiju za svoju publiku, ali mogli su da počnu od milion dugih stvari. Teško da će ovo nekoga da potrese.
Sestre Bronte Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 (edited) Tu nisam saglasan, slike neke ekstremne bede, Roma iz nekog karton naselja, bez vode, struje, bez svega, su isuviše loše, slabo se ljudi indentifikuju, mislim da su zgodnija podsećanja na sramnu svakodnevnicu. Edited November 11, 2015 by Braća Strugacki
Frank Pembleton Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Ma, na žalost daleko smo od pucanja njegovog. A i kad krene to će da se razvlači... poslato sa WC šolje by BVK
Malkmus Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 U redu ispred te apoteke se čeka godinu-dve unazad.
James Marshall Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Čeka se još od mandata prethodne Vlade
Recommended Posts