Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

ali nisu li 3 amigosa oma na startu rekli da nece napadati vucica?

rece cedo, svojim usesima cuo.

Nisu njih trojica tu da kritikuju već da budu ikebana-opozicija.

Što naravno ne znači da neće i oni šiknuti svoj nož u otkrivena Vođina leđa kad namirišu da je za to došlo vreme.

Posted

Sama činjenica da se priča o eventualnom okretanju leđa je pozitivan znak. Ono što ne valja je činjenica da će i sledeću eventualnu promjenu ko god je bude izvodio to morati da radi uz pomoć Pinka, Raje Rodića i sličnih i da će oni preživjeti i nastaviti da se tove i u tom novom okruženju, a onda smo na istom. Naravno, i u sledećoj iteraciji treba očekivati da prežive Velja, Rasim, neki od Vojvođana, a sa njima i direktor Puteva, vjerovatno direktori Aerodroma, neki u EPS-u, pomoćnici ministara, i onda opet jovo nanovo. Službe i da ne pominjem. Jedina nada je da dođe neki luđi od svih njih pa im svima pozabija nož u leđa kad se dokopa vlasti, a da li je to dobar ili loš scenario, o tome može da se divani.

Posted
Ovaj čovek i njegova "medijska karijera" je direktan proizvod lenjosti urednika i novinara.

Sećam se razgovora sa jednom gospođom koja radi u onom instutu za kriminologiju (valjda se tako zove) koja je pričala o Zlatku sve najgore da su ga se jedva ratosiljali i da čovek uopšte nije kriminolog.

Ali , kaže ona , ima tu i još jedan problem :

Mene sad novinar zove za izjavu a ja ću : Jao ne mogu sad nemam vremena, nije vam to tema za mene, a i veštačka vam je tema , ne radi se o tome... E Zlatko uvek može , svaka mu je tema dobra i uvek će vam reći to što treba...

Posted

Milivojević je nedavno u Blicu licitirao nečijom mogućom sumanutošću. Gro tih psiho-glavešina radi isto. Ali onda se niko od novinara ne buni, sve dok se na to kupe klikovi i prave efektnije naslovne strane.

Posted

Kurir ne izveštava više šta se dešava na Farmi

Posted

Ako, ako.

Govnara je po blatu vukla sve, od majki koje su ubijale™ svoju decu preko nesrecnih Ognjanovica do Zastitnika gradjana i porodice njegovog druga koji se samoubio, a to je tek kap u moru koje je proslo kroz kurirovu kanalizacionu cev.

Red je da malo gledamo napad na istinsko zlo. A ako zlo u Srbiji ima lice onda je to sirova mesavina Mitroviceve, Vuciceve i Vuciceviceve mesnate face

oprace patos rodicem i kurirom

niko nije takav kalibar da se moze tako uspesno valjati u blatu sa vucicem, mitrovicem i ekipom. plus sto oni i ne kriju da zloupotrebljavaju drzavne sluzbe kako bi ga unistili. a na kraju ce posledica biti ta da ce ono sto rade rodicu raditi svima. 

ovo je uzas.

Posted

da je tu rodic sam na vetrometini, sve bi to bilo tako. ali nije. preziveo je rodic i gore, tako da sam skoro pa siguran da ce preziveti i ovo.

Posted

Pa baš zato što je Rodić i sam bio dio tog blata, zato i sumnjam da bi se zaletio u ovo da nema neku debelu garanciju da mu dlaka sa glave neće faliti. Zna on na koga je udario, i kakvi su mu (bivši) jarani. A ustvari su to pičketine i zečevi. 

Posted

ne razumem zašto se sukobljava, nešto sumnjam da je borac za slobodu i demokratiju, koji je tu njegov ćar?

Posted

oprace patos rodicem i kurirom

niko nije takav kalibar da se moze tako uspesno valjati u blatu sa vucicem, mitrovicem i ekipom. plus sto oni i ne kriju da zloupotrebljavaju drzavne sluzbe kako bi ga unistili. a na kraju ce posledica biti ta da ce ono sto rade rodicu raditi svima. 

ovo je uzas.

Jab rekao da Rodic samo trguje sada.

Posted (edited)

Climbing up the ladder. U nekoj sledećoj podjeli karata, on bi mogao da bude Željko, Vučićević, a usput ako uspije da mazne Politiku ili Novosti, pa da uzme veći dio kolača na tom tržištu štampanih medija, još i bolje. 

Edited by James Marshall
Posted

da je tu rodic sam na vetrometini, sve bi to bilo tako. ali nije. preziveo je rodic i gore, tako da sam skoro pa siguran da ce preziveti i ovo.

Daj neke detalje za nas sa jeftinijim ulaznicama.

Posted

pa ne znam, fajt sa dinkicem je meni bio mnogo ozbiljniji nego ovo...

Posted

Što ste tako nepoverljivi, možda je stvarno doživeo slobodarsko osvešćenje?

Posted

naravno, postoji i ta mogućnost, samo što je verovatnoća baš mala