Kuglager Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Jel pratite vi Mitrovićeva pisma na Pink tv ?
Bane5 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) radio beograd? bg 1 u prve tri, ali njegov zaostatak iza prve dve je znatan. bg 202 (sa stereoramom vikendom) iza bg1, indexa i play-a (plus iza dve prvoplasirane) bg 2/3 iza svih nacionalnih iako jos uvek u 20. veku (po mnogim parametrima rada), svi programi radio beograda zajedno na nedeljnom nivou uspevaju da skupe izmedju 1 i 1,1 milion slusalaca. Edited November 7, 2015 by Bane5
Bane5 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) s i hit. pisao sam o nacionalnim stanicama iako je i tdi neka vrsta nacionalne mreze. Edited November 7, 2015 by Bane5
Bane5 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 hit je bivsi roudstar, pa zatim hit music fm, pa sada hit. vlasnici su mu ovi iz maksim medije sto drze od skora i studio b (bar zvanicno).
Malvo Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 rb 1 i 2/3* su mi često uključeni kod kuće (doduše, mahom kad sam sam), ponekad pred spavanje odslušam i ponešto što mi je zanimljivo na trećem programu, mogu se često zabosti kvalitetne stvari za koje se neretko moraju preturati biblioteke. a i muzika im dobra za uspavljivanje u svakom slučaju, rb1 izgleda kao redak (jedini nacionalni?) radio na kome se može čuti nešto što vredi slušati. ostali su u fazonu "ide zika, a između amadeus benda i adel retorske akrobacije voditelja". *koji je štos sa dvojkom i trojkom na istoj frekvenciji? ranije su bila dva odvojena kanala, pa spojena u jedan? ne vidim neku veliku tematsku razliku između kanala, štaviše ne vidim je uopšte, osim što se na trećem može čuti pomenuta klasična muzika.
Prospero Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Jel pratite vi Mitrovićeva pisma na Pink tv ? "Dragi Aleksandre [Rodiću], Nisam ti napisao ni drugo pismo a ti već kukaš..." Zvao Milo i molio da malo utišaju Kurir pa sada Pink & Informer odrađuju poslić.
Cane Vukic Prebranac Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Кад смо код радио станица, не постоји гора реклама од рекламе за радио Плеј
foto Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 radio beograd? Ubedljivo najpristojniji medij u danasnjoj Srbiji.
James Marshall Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 A ima i emisija u kojima se mogu čuti disonantni tonovi, bar u odnosu na ono što u tercama i kvintama pjevaju Pink, Informer i slični - emisije "Zemlja čuda" ili "Mozaik vremena" mi prve padaju na pamet.
расејан Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 *koji je štos sa dvojkom i trojkom na istoj frekvenciji? ranije su bila dva odvojena kanala, pa spojena u jedan? ne vidim neku veliku tematsku razliku između kanala, štaviše ne vidim je uopšte, osim što se na trećem može čuti pomenuta klasična muzika. Увек су делили фреквенцију, од самог почетка. Двојка до 20:00, тројка од 20:00 до 24:00. Можда су се емитовали одвојено на неким бочним фреквенцијама, али на главном таласу (на средњим негде око средине скале, на УКТ негде око 96... или сам ја то хватао тамо са Црвеног Чота) су увек пичили тако. У ствари је двојка прво ишла од 12 до 20, викендом 8-20, па су је негде седамдесетих проширили да сваки дан почиње изјутра, ваљда око 8 или 6, никад нисам проверавао :).
Recommended Posts