Singer Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 (edited) brakus i darko doveli nekog ortaka sa akustarom koji svira i peva neke pesme koju su njima drage i to je jutarnji program za slušaoce. #necedugo Edited October 23, 2015 by Singer
bigvlada Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Mislim da je objasnjenje mnogo jednostavnije - verovatno je Mali protiv toga da se Politika proda Rodicu. Kurir hoće da kupi Politiku?
teacher Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 brakus i darko doveli nekog ortaka sa akustarom koji svira i peva neke pesme koju su njima drage i to je jutarnji program za slušaoce. #necedugo šta je sa maretom?
Singer Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 šta je sa maretom? mare je u politici ako sam razumeo... nešto je pričao dare o njemu i molio da ga više ne porede sa tom emisijom jer je to prošlost blablablabla sad je vreme za dareta i brakusa koji je najveštačkiji spoj najveštačkijih spojeva ikada
Dr Arslanagić Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Kurir hoće da kupi Politiku? Navodno je preuzeo potraživanja WAZ-a. Igraju za nekoga, kupili su televiziju i šuška se i o Tanjugu.
kud u maglu Simoviću Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 kurir tv je prsao pre nego je započeo život u etru™ :(
Haralampije Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 brakus i darko doveli nekog ortaka sa akustarom koji svira i peva neke pesme koju su njima drage i to je jutarnji program za slušaoce. #necedugo treba biti hrabri mazohista pa to slusati
Frank Pembleton Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 kurir tv je prsao pre nego je započeo život u etru™ :( Uhhh ne bi ja otpisivao taj projekattm .Malo ga ovo odlaganje izbora omelo ali....
Frank Pembleton Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Pa to...anjević dobija vreme da "uspostavi sistem" ;-) poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 otišao je on. a tv prsla, kalvi crni izbori. od kurir tv nema ništa.
Frank Pembleton Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 otišao je on. a tv prsla, kalvi crni izbori. od kurir tv nema ništa. Aaa ja cuo prosle nedelje da tvrdi pazar za kintu...
Lezilebovich Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 (edited) ... Edited October 23, 2015 by Lezilebovich
Takeshi Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Siniša Mali zabranio Er Srbiji da se oglašava u Kuriru?! BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Er Srbija dobila je nalog da povuče sve svoje oglase u Kuriru! Iznenadan nalog da se stopira kampanja stigao je u isto vreme kada je Kurir preneo pisanje portala KRIK da je Siniša Mali kupio 24 stana u Bugarskoj! i dalje ne shvatam igru.
Recommended Posts