Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

brakus i darko doveli nekog ortaka sa akustarom koji svira i peva neke pesme koju su njima drage i to je jutarnji program za slušaoce. :mellow:

#necedugo

Edited by Singer

• Replies 10.8k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

Mislim da je objasnjenje mnogo jednostavnije - verovatno je Mali protiv toga da se Politika proda Rodicu.

Kurir hoće da kupi Politiku? 

brakus i darko doveli nekog ortaka sa akustarom koji svira i peva neke pesme koju su njima drage i to je jutarnji program za slušaoce. :mellow:

#necedugo

šta je sa maretom?

šta je sa maretom?

mare je u politici ako sam razumeo... nešto je pričao dare o njemu i molio da ga više ne porede sa tom emisijom jer je to prošlost blablablabla sad je vreme za dareta i brakusa koji je najveštačkiji spoj najveštačkijih spojeva ikada

Kurir hoće da kupi Politiku? 

Navodno je preuzeo potraživanja WAZ-a.

Igraju za nekoga, kupili su televiziju i šuška se i o Tanjugu.

kurir tv je prsao pre nego je započeo život u etru™

:(

#necedugo

treba biti hrabri mazohista pa to slusati

kurir tv je prsao pre nego je započeo život u etru™

:(

Uhhh ne bi ja otpisivao taj projekattm .Malo ga ovo odlaganje izbora omelo ali....

ni proleće nije tako daleko

:fantom:

Pa to...anjević dobija vreme da "uspostavi sistem" ;-)

poslato sa WC šolje by BVK

otišao je on. a tv prsla, kalvi crni izbori.

od kurir tv nema ništa.

otišao je on. a tv prsla, kalvi crni izbori.

od kurir tv nema ništa.

Aaa ja cuo prosle nedelje da tvrdi pazar za kintu...

...

Edited by Lezilebovich

Siniša Mali zabranio Er Srbiji da se oglašava u Kuriru?!

BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Er Srbija dobila je nalog da povuče sve svoje oglase u Kuriru! Iznenadan nalog da se stopira kampanja stigao je u isto vreme kada je Kurir preneo pisanje portala KRIK da je Siniša Mali kupio 24 stana u Bugarskoj!

i dalje ne shvatam igru.