October 23, 20159 yr brakus i darko doveli nekog ortaka sa akustarom koji svira i peva neke pesme koju su njima drage i to je jutarnji program za slušaoce. #necedugo Edited October 23, 20159 yr by Singer
October 23, 20159 yr Mislim da je objasnjenje mnogo jednostavnije - verovatno je Mali protiv toga da se Politika proda Rodicu. Kurir hoće da kupi Politiku?
October 23, 20159 yr brakus i darko doveli nekog ortaka sa akustarom koji svira i peva neke pesme koju su njima drage i to je jutarnji program za slušaoce. #necedugo šta je sa maretom?
October 23, 20159 yr šta je sa maretom? mare je u politici ako sam razumeo... nešto je pričao dare o njemu i molio da ga više ne porede sa tom emisijom jer je to prošlost blablablabla sad je vreme za dareta i brakusa koji je najveštačkiji spoj najveštačkijih spojeva ikada
October 23, 20159 yr Kurir hoće da kupi Politiku? Navodno je preuzeo potraživanja WAZ-a. Igraju za nekoga, kupili su televiziju i šuška se i o Tanjugu.
October 23, 20159 yr brakus i darko doveli nekog ortaka sa akustarom koji svira i peva neke pesme koju su njima drage i to je jutarnji program za slušaoce. #necedugo treba biti hrabri mazohista pa to slusati
October 23, 20159 yr kurir tv je prsao pre nego je započeo život u etru™ :( Uhhh ne bi ja otpisivao taj projekattm .Malo ga ovo odlaganje izbora omelo ali....
October 23, 20159 yr Pa to...anjević dobija vreme da "uspostavi sistem" ;-) poslato sa WC šolje by BVK
October 23, 20159 yr otišao je on. a tv prsla, kalvi crni izbori. od kurir tv nema ništa. Aaa ja cuo prosle nedelje da tvrdi pazar za kintu...
October 23, 20159 yr Siniša Mali zabranio Er Srbiji da se oglašava u Kuriru?! BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Er Srbija dobila je nalog da povuče sve svoje oglase u Kuriru! Iznenadan nalog da se stopira kampanja stigao je u isto vreme kada je Kurir preneo pisanje portala KRIK da je Siniša Mali kupio 24 stana u Bugarskoj! i dalje ne shvatam igru.