vememah Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Zar nije Aca Lukas? Nije. Kompanija "Beoton" je danas sa kompanijom "Novosti" potpisala ugovor o kupoprodaji "Sporta", najstarijeg dnevnog sportskog lista na Balkanu. Najstariji sportski list Sport posle višemesečnog iščekivanja napokon je privatizovan, a novi vlasnik je produkcijska kuća „Beoton“ Saše Mirkovića.
foto Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Zar nije Aca Lukas? poslato sa WC šolje by BVK Nego u ovoj turbulenciji sa Tanjugom , jel zna neko šta je sa arhivom? poslato sa WC šolje by BVK ja cuh da je i aca u igri nego zaboravih da ga pomenem. foto dokumentacija poklonjena arhivu srbije. i bolje je tako. za news ne znam, a video nije ni imao nesto sto se moze nazvati arhivom.
aram Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 a jel neko vec kupio tanjug? inace, to za foto arhiv je jako dobra vest.
foto Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 nije i najverovatnije ni nece. tu vise nema nicega osim starog namestaja i imena. zgrada je, naravno, drzavna.
aram Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 hm, ne bih se kladio... kupice neko blizak vlastima sigurno, treba im takav servis. narocito sad kad su prakticno ugusili konkurente.
Frank Pembleton Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 ja cuh da je i aca u igri nego zaboravih da ga pomenem. foto dokumentacija poklonjena arhivu srbije. i bolje je tako. za news ne znam, a video nije ni imao nesto sto se moze nazvati arhivom. I mislio sam na foto arhivu, to je bre zlato, ako nije ocerupano... Ako je u arhivu to je i najbolje od svih mogucnosti koje su verovatno bile u igri....
gospa buba Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 shta mislite, koliko dana treba da se politika pravo zaroza na nivo 1 kurira? za pochetak jezichki Ciji je kurir Kurir?
Utvara Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Čekajte, nije mi jasno - umesto radia Studija B ja upravo slušam Radio Sputnjik? šta se zbiva? WTF?
vathra Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Čekajte, nije mi jasno - umesto radia Studija B ja upravo slušam Radio Sputnjik? šta se zbiva? WTF?Ušao si u zonu sumraka.
James Marshall Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Na minus drugom nivou, najnižem, parkinga u Ušću može da se uhvati samo jedna stanica, neka arapska.
salerokada Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 To podzemne vode prenose signal iz Beograda na vodi.
Haralampije Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Na minus drugom nivou, najnižem, parkinga u Ušću može da se uhvati samo jedna stanica, neka arapska. Nije to arapski,to je klingonski,odatle se teleportuju u bolju buducnost
aram Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 tako je, telepromptuju se u najblizu vazduplohovnu bazu :D
Recommended Posts