Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Zar nije Aca Lukas?

Nije.

Kompanija "Beoton" je danas sa kompanijom "Novosti" potpisala ugovor o kupoprodaji "Sporta", najstarijeg dnevnog sportskog lista na Balkanu.

Najstariji sportski list Sport posle višemesečnog iščekivanja napokon je privatizovan, a novi vlasnik je produkcijska kuća „Beoton“ Saše Mirkovića.
Posted

Zar nije Aca Lukas?

poslato sa WC šolje by BVK

Nego u ovoj turbulenciji sa Tanjugom , jel zna neko šta je sa arhivom?

poslato sa WC šolje by BVK

ja cuh da je i aca u igri nego zaboravih da ga pomenem.

foto dokumentacija poklonjena arhivu srbije. i bolje je tako. za news ne znam, a video nije ni imao nesto sto se moze nazvati arhivom.

Posted

a jel neko vec kupio tanjug?

inace, to za foto arhiv je jako dobra vest.

Posted

nije i najverovatnije ni nece. tu vise nema nicega osim starog namestaja i imena. zgrada je, naravno, drzavna.

Posted

hm, ne bih se kladio... kupice neko blizak vlastima sigurno, treba im takav servis. narocito sad kad su prakticno ugusili konkurente.

Posted

ja cuh da je i aca u igri nego zaboravih da ga pomenem.

foto dokumentacija poklonjena arhivu srbije. i bolje je tako. za news ne znam, a video nije ni imao nesto sto se moze nazvati arhivom.

I mislio sam na foto arhivu, to je bre zlato, ako nije ocerupano...

Ako je u arhivu to je i najbolje od svih mogucnosti koje su verovatno bile u igri....

Posted

Čekajte, nije mi jasno - umesto radia Studija B ja upravo slušam Radio Sputnjik? šta se zbiva? WTF?

Posted

Čekajte, nije mi jasno - umesto radia Studija B ja upravo slušam Radio Sputnjik? šta se zbiva? WTF?

Ušao si u zonu sumraka.
Posted

Na minus drugom nivou, najnižem, parkinga u Ušću može da se uhvati samo jedna stanica, neka arapska. 

Posted

To podzemne vode prenose signal iz Beograda na vodi.

Posted

Na minus drugom nivou, najnižem, parkinga u Ušću može da se uhvati samo jedna stanica, neka arapska. 

Nije to arapski,to je klingonski,odatle se teleportuju u bolju buducnost

Posted

tako je, telepromptuju se u najblizu vazduplohovnu bazu :D