October 16, 20159 yr Zar nije Aca Lukas? Nije. Kompanija "Beoton" je danas sa kompanijom "Novosti" potpisala ugovor o kupoprodaji "Sporta", najstarijeg dnevnog sportskog lista na Balkanu. Najstariji sportski list Sport posle višemesečnog iščekivanja napokon je privatizovan, a novi vlasnik je produkcijska kuća „Beoton“ Saše Mirkovića.
October 16, 20159 yr Zar nije Aca Lukas? poslato sa WC šolje by BVK Nego u ovoj turbulenciji sa Tanjugom , jel zna neko šta je sa arhivom? poslato sa WC šolje by BVK ja cuh da je i aca u igri nego zaboravih da ga pomenem. foto dokumentacija poklonjena arhivu srbije. i bolje je tako. za news ne znam, a video nije ni imao nesto sto se moze nazvati arhivom.
October 16, 20159 yr nije i najverovatnije ni nece. tu vise nema nicega osim starog namestaja i imena. zgrada je, naravno, drzavna.
October 16, 20159 yr hm, ne bih se kladio... kupice neko blizak vlastima sigurno, treba im takav servis. narocito sad kad su prakticno ugusili konkurente.
October 17, 20159 yr ja cuh da je i aca u igri nego zaboravih da ga pomenem. foto dokumentacija poklonjena arhivu srbije. i bolje je tako. za news ne znam, a video nije ni imao nesto sto se moze nazvati arhivom. I mislio sam na foto arhivu, to je bre zlato, ako nije ocerupano... Ako je u arhivu to je i najbolje od svih mogucnosti koje su verovatno bile u igri....
October 18, 20159 yr shta mislite, koliko dana treba da se politika pravo zaroza na nivo 1 kurira? za pochetak jezichki Ciji je kurir Kurir?
October 18, 20159 yr Čekajte, nije mi jasno - umesto radia Studija B ja upravo slušam Radio Sputnjik? šta se zbiva? WTF?
October 18, 20159 yr Čekajte, nije mi jasno - umesto radia Studija B ja upravo slušam Radio Sputnjik? šta se zbiva? WTF?Ušao si u zonu sumraka.
October 18, 20159 yr Na minus drugom nivou, najnižem, parkinga u Ušću može da se uhvati samo jedna stanica, neka arapska.
October 19, 20159 yr Na minus drugom nivou, najnižem, parkinga u Ušću može da se uhvati samo jedna stanica, neka arapska. Nije to arapski,to je klingonski,odatle se teleportuju u bolju buducnost