Gricko Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Hm, prvi put cujem da su Rusi bili u kombinaciji za Studio B i da su u kombinaciji za B92. Na kraju, otkud to da se prodaje B92? Nista se ne pise o tome. http://www.nedeljnik.co.rs/sr/2015/09/24/ekskluzivno/istina-o-rusofilstvu-srbi-slabo-razumeju-dana%C5%A1nju-rusiju Sa druge strane, ruske društveno-humanističke strukture koje pokušavaju da dođu u Srbiju nailaze na određeno suprotstavljanje srpskih vlasti. To je naročito postalo očigledno sada, kada se rešava pitanje kupovine televizije B92 (i to je javna tajna). Nama stalno naši srpski partneri i prijatelji govore da je potrebna Russia Today na srpskom. Televizija je ono što zaista utiče na ljude. Navodno, štampa i internet se čitaju malo, a televiziju svi gledaju. Neću otkriti ništa novo ako kažem da su za kupovinu Studija B bile zainteresovane tri ruske kompanije. Nećemo govoriti o kojim kompanijama se radi, to je komercijalna tajna. Uglavnom, tri velike kompanije bile su zaista ozbiljno zainteresovane. Međutim, za ruske kupce odmah su bile stvorene dopunske prepreke. Ispostavilo se da nije tako jednostavno prebroditi veliki broj dodatnih i neočekivanih birokratskih začkoljica. Na kraju, po svemu sudeći, televiziju kupuju oni kojima je to bilo jednostavnije da učine.
stoka Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 (edited) Bilo bi baš super da se B92 proda Rusima i da Ivanica Konstantinović počne da čita ode Putinu ... Edited September 24, 2015 by stoka
akibono Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Evo za sve zabrinute na temu 'šta se desilo sa radijom u srba' skupila se jaka ekipica da vam objasni, sve zajedno sa moderatorkom-specijalistom Biće izgleda i nastavci, extra bre!
aram Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 ...skupila se jaka ekipica aj' bas me zanima, koga bi ti zvao?
stoka Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) Srđa Anđelić bi bio idealan moderator ... Ovako, verovatno će da pričaju da su radio-stanice propale jer su imale informativnu redakciju, umesto da su na vreme kupile softver koji će da pušta muziku, po sistemu "jer svaka pesma je važna" ... Edited September 28, 2015 by stoka
Singer Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 stoko, u pravu si za dareta i brakusa ujutru... ono je.... ne znam šta je ono, dr iggy koji danas nastupa sa oči boje duge?
stoka Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) U okviru serija jesenjih tribina u minhenskoj pivari održava se i ona na temu "Šta se dogodilo radiju u Nemačkoj?" Moderator: Jozef Gebels ... Edited September 28, 2015 by stoka
Singer Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ovaj Draža Vučiću da zahvali za ovoliko medijsko eksponiranje
Bane5 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Evo za sve zabrinute na temu 'šta se desilo sa radijom u srba' skupila se jaka ekipica da vam objasni, sve zajedno sa moderatorkom-specijalistom Biće izgleda i nastavci, extra bre! sa stanovista radija u srbiji ovo je jedinstven dogadjaj i vredna tribina. mislim da nikad pre na jednom mestu nismo imali ljude koji drze veliki deo radijske publike uz sebe. cak ni pokusaji da lokalni RAB Srbija uradi nesto ozbiljnije nisu uspeli da na isto mesto dovedu Andjelkovica i nekog od Krdzica.
aram Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 sa stanovista radija u srbiji ovo je jedinstven dogadjaj i vredna tribina. +milion kao sto je i moderatorka jedna od retkih osoba koja zaista zna o cemu se tu radi
Singer Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) kompletna desnica gostuje kod Marića + četnik pesnik Boro Čorbo sa svojom poezijom objašnjava smisao života i svega ostalog. ono što sam prvi put primetio je da bora ima lopate od ruku inače ovako izgleda kad čovek skuplja knjige kao salvete Edited September 28, 2015 by Singer
vathra Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 inače ovako izgleda kad čovek skuplja knjige kao salvete Иначе ово представљање Марића као начитаног и образованог човека ме још више нагони да га терам у к.... јер прави највеће смеће од ТВ програма. Да је необразована сељачина или кретен па да га и разумем јер ваљда мисли да тако треба, а овако може само продана душа. Приде је и спустио ниво гледаних емисија још ниже, што уопште није било лако.
renne Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Današnji Blic je dotakao dno dna bezočnom krađom. Jednostavno nema dalje
James Marshall Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Aj ne tjeraj me da idem da ga kupim, već sam bio u izlasku po ovoj kišici kad sam išao po doručak edit: @rene Edited September 29, 2015 by James Marshall
Recommended Posts