September 10, 20159 yr Cenim da su jednom uvaženom forumašu ostali dužni ozbiljne pare izgleda da nn sada vrede 0 dinara i da će taj forumaš dobiti vrlo zadovoljavajućih 0 dinara mmw na primeru mene i ovog nesrećnika izvlačimo pouku da je najbolje da budete svoj gazda a najgore da ne budete Edited September 10, 20159 yr by Hella
September 11, 20159 yr Ozbiljne dnevne novine u Srbiji ne postoje. Ovo je bilo jedno u nizu žutih đubradi, toaletoida, onoga što se kupuje na kiosku a nije novina. Što se tiče preostalih novina, koje to navodno nisu, Politike i Danasa, u ovim prvim valjaju jedino karikature Dušana-Duće Petričića, a u drugim Koraksove ...
September 22, 20159 yr Gleda li neko Kanal 3? Danas uhvatio World Wide Music i obesio vilicu do poda. Sličnih sadržaja nema ni na RTS 3.
September 22, 20159 yr Ja ga nađos sad. Očajan im je ton, trenutno ide neka top lista. Obična antena, među digitalnim kanalima.
September 22, 20159 yr to je sinergija boška jakšića, igora miklje i sergeja trifunovića imam ga na kablu, al ne znam gde
September 22, 20159 yr Pazi ovo, bilo malopre: Meni je, inače, ton odličan. Digitalni, kabl preko Ikoma.
September 22, 20159 yr to je sinergija boška jakšića, igora miklje i sergeja trifunovića imam ga na kablu, al ne znam gde Koliko znam, ta "sinergija" je trajala taman koliko i konferencija za štampu na kojoj su predstavili tu televiziju...još jedna u nizu "ovo će biti nešto poootpuno drugačije, nećemo juriti rejting, samo kvalitet"...i onda postali plejlista koja vrti spotove. Ali da umeju da iznenade sa mjuzom, to jeste. Edited September 22, 20159 yr by AcaRadio
September 22, 20159 yr to je sinergija boška jakšića, igora miklje i sergeja trifunovića imam ga na kablu, al ne znam gde Aaaa taj je... zaboravio si Baneta Antovica ;)