Hella Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) Cenim da su jednom uvaženom forumašu ostali dužni ozbiljne pare izgleda da nn sada vrede 0 dinara i da će taj forumaš dobiti vrlo zadovoljavajućih 0 dinara mmw na primeru mene i ovog nesrećnika izvlačimo pouku da je najbolje da budete svoj gazda a najgore da ne budete Edited September 10, 2015 by Hella
stoka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ozbiljne dnevne novine u Srbiji ne postoje. Ovo je bilo jedno u nizu žutih đubradi, toaletoida, onoga što se kupuje na kiosku a nije novina. Što se tiče preostalih novina, koje to navodno nisu, Politike i Danasa, u ovim prvim valjaju jedino karikature Dušana-Duće Petričića, a u drugim Koraksove ...
April Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Gleda li neko Kanal 3? Danas uhvatio World Wide Music i obesio vilicu do poda. Sličnih sadržaja nema ni na RTS 3.
svashtabezneshto Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Ja ga nađos sad. Očajan im je ton, trenutno ide neka top lista. Obična antena, među digitalnim kanalima.
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 to je sinergija boška jakšića, igora miklje i sergeja trifunovića imam ga na kablu, al ne znam gde
April Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Pazi ovo, bilo malopre: Meni je, inače, ton odličan. Digitalni, kabl preko Ikoma.
aram Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 jel im to neka emisija posebna ili ceo program tako?
AcaRadio Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 (edited) to je sinergija boška jakšića, igora miklje i sergeja trifunovića imam ga na kablu, al ne znam gde Koliko znam, ta "sinergija" je trajala taman koliko i konferencija za štampu na kojoj su predstavili tu televiziju...još jedna u nizu "ovo će biti nešto poootpuno drugačije, nećemo juriti rejting, samo kvalitet"...i onda postali plejlista koja vrti spotove. Ali da umeju da iznenade sa mjuzom, to jeste. Edited September 22, 2015 by AcaRadio
Frank Pembleton Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 to je sinergija boška jakšića, igora miklje i sergeja trifunovića imam ga na kablu, al ne znam gde Aaaa taj je... zaboravio si Baneta Antovica ;)
Lezilebovich Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Koje objašnjavanje Srbije, nemam reči.
Recommended Posts