Frank Pembleton Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Valjda samo onaj šanjević. Ali pre toga je ekipica dobila pedalu... poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 i izvesni đ. b. kao direktor produkcije ;) a za pedalu si u pravu
Frank Pembleton Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Pa čuo da izvesni nije tamo... poslato sa WC šolje by BVK
Haralampije Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 neka ekipica sa n1 je otišla tamo kad je mikovićka zapalila na rts pa ona iste ljude vodi sa sobom vec koji put?kazu da bez njih nume da radi
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 pa ona iste ljude vodi sa sobom vec koji put?kazu da bez njih nume da radi nikoga nije odvela na rts, niti će, kako stvari stoje. ovi o kojima pričamo su otišli na kurir tv.
vathra Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 i to verovatno nije sve. priča se da će na sledećem konkursu nuditi za Tanjug Причало се и за Блиц... Да ли је она зграда Танјугова? У том случају ће бити доста интересената за њих...
Singer Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Dare i Brakus od 21. septembra u "Razgibavanju" od 07 do 10 na gradskom radiju.
copkillah Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) smrt svima edit: u besu sam bez razmišljanja okačio skrinšot sa tele*rafa na kojem se nalazi mrtvo dete iz Sirije, red je da upozorim na sadržaj. Edited September 3, 2015 by copkillah
nautilus Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 takve slike idu u spojler. bez obzira na poruku ili na slaganje i neslaganje sa istom.
copkillah Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 ma mislim da moram da upozorim iako ide u spojler, neko prosto možda ne želi da otvori.
zoki Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 smrt svima edit: u besu sam bez razmišljanja okačio skrinšot sa tele*rafa na kojem se nalazi mrtvo dete iz Sirije, red je da upozorim na sadržaj. Politika je sliku tog dečaka (ne istu kao u postu) stavila danas na naslovnu stranu
Recommended Posts