Ariel Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 oooo pa ovo je sjajno, da li je to tamo gde ja mislim da jeste? :) Tu je. ;) jel bila tehnika flomaster na papiru? Da, to, kao i hemijska. I sve to uopšte nije loše, naročito kada se gleda čisto, u nedostatku boljeg izraza, sa estetske strane. U stvari, mogao bi da bude dobar tatu konceptualista.
garcia Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 može da crta po kokainu to bi bio jedinstveni i lako prepoznatljivi koncept.
morgana Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Sva dnevna štampa u crno-belom izdanju. via TT perverzija. sta je sledece, narikace kukaju spicu drugog dnevnika?
Аврам Гојић Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) perverzija jeste, ali je u skladu sa zakonom jbg novine moraju tako Novinsko-izdavake organizacije koje izdaju dnevne novine dužne su da na dan žalosti svoje listove odštampaju u crnoj boji, navodei na prvoj strani odluku o proglašenju dana žalosti i proglašenju njegovog obeležavanja. Edited August 5, 2015 by Грешни Василије
teacher Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Sva dnevna štampa u crno-belom izdanju. via TT uz impresivnu stranicu informera
Pontijak Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Tu je. ;) idem da nadjem i citam :) javno sebe polivam govnima jer sam kao matori drkos napljuvao to mesto a bogme ima tu sjajnih tekstova, znaci treba mi samo strpljenja da proberem i nadjem ono sto mi se svidja
morgana Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 perverzija jeste, ali je u skladu sa zakonom jbg novine moraju tako nisam to znala. ali i dalje mislim da je perverzno. sad mi pade na pamet, gdje je zacetak trenda da se iscrtavaju grafiti likovi umrlih ljudi? npr onog nekog klinca navijaca sto je poginuo, ubijene klinke iz subotice itd.
Sludge Factory Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ne znam gde je zacetak, ali u KG sam video vec dva takva, sa sve godinama rodjenja i smrt ispod slike. Sto je najveci stos, skoro da sam sasvim siguran da jedan od ta dva nema ni veze sa navijacima (sticajem okolnosti znam o coveku, plus je zastava koja sluzi kao pozadina zastava Jamajke, znaci vise neki rastafazon).
Sludge Factory Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Dobro, draze i gavrile principe ni ne racunam, oni mu dodju kao pop ikone, rok zvezde. Neeeekaaaadaaa su mladi po zidovima pisali imena bendova koje slusaju, sad su druga vremena.
Frank Pembleton Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Po blokovima ima koliko hoćeš. Ekipa iz kraja ono "...nedostaješ ..." Poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 nisam to znala. ali i dalje mislim da je perverzno. sad mi pade na pamet, gdje je zacetak trenda da se iscrtavaju grafiti likovi umrlih ljudi? npr onog nekog klinca navijaca sto je poginuo, ubijene klinke iz subotice itd. začetak je bio u navijačkom svetu. grafitima su se obeležavale teritorije(bila je čak i neka mapa bgd-a ovde na forumu), a kada su počele da padaju prve žrtve u međusobnim obračunima kartela, tada je počelo i sa urbanim čituljama
morgana Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 začetak je bio u navijačkom svetu. grafitima su se obeležavale teritorije(bila je čak i neka mapa bgd-a ovde na forumu), a kada su počele da padaju prve žrtve u međusobnim obračunima kartela, tada je počelo i sa urbanim čituljama a i liclilo je na neko krimi sranje. opet, nisu sve te gluposti metastazirale u siroku populaciju, a ova jeste. krajputaši. tu je začetak. totalna involucija.
garcia Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 to i obelezavanje mesta gde je nekog lupio auto jer je pretrcavao van pesackog.
Recommended Posts