Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Kako to? Zar Krile ne treba na robiju zbog valjanja droge ispred crkve?

Treba, ali se to neverovatno zapetljalo u zalbenom postupku.

Posted

Ma jok, zatvori su puni, pa čeka da ga pozovu, regularna praksa u Srbiji, ko zna kaće. Reko mi Kiki lično. -_-  

doduše ne znam da li mu to što čeka odsluženje nekako ograničava građanska prava ili medijsko pojavljivanje, ali po dosada prikazanom rekao bih da ne.

Posted (edited)

Nema ograničenja u tom smislu, naše zakonodavstvo i tokom robije poznaje samo ona ograničenja koja su u neposrednoj vezi sa izvršenjem zatvorske kazne.

Edited by Грешни Василије
Posted

Treba, ali se to neverovatno zapetljalo u zalbenom postupku.

a niste ispratili da mu se u nedelju u novom sadu otvorila izlozba slika i crteza u jednj galeriji :lolol:  ja video najavu na fb i svi komentari onako fini, gradjanisticki, puni konsternacije i onda kris™ dodje i napise, paafraziram, nabijem sve one koji su hejteri na kurac a vi normalni dodjite u nedelju na otvaanje da se lepo druzimo :lolol:

Posted

Kako ne. Meni je sve to dosta zanimljivo ali se ne usudjujem da razvijam stav o njegovim umetnickim aktivnostima jer postoji velika mogucnost da se iza tog angazmana krije neka ogavnost u smislu reketa ili valjanja horsa.

Sud o pojav zvanoj Kiki donecu kada ga konacno stigne nacin zivota koji vodi.

Da ogolim stvar, upoznao sam dobro taj tip sabanskih klovnova i nista im ne verujem, a njegova umetnost moze me zanimati jedino kada se, u punoci vremena, ona potpuno stopi sa njegovom celokupnom biografijom, i tada ce moci da se o njemu govori kao o autenticnom marginalnom umetniku, ili kao opasnom cirkuzantu koji je koristio medije kako bi prikrio ono sto je i do sada radio - ucesce u aktivnostima koje unesrecuju druge ljude.

Posted

Bio sam ja na dotičnoj izložbi, tu sam i pričao s njim. Postavio bih link na tekst koji sam napisao o tome ali ne smem. :( 

Posted (edited)

Bio sam ja na dotičnoj izložbi, tu sam i pričao s njim. Postavio bih link na tekst koji sam napisao o tome ali ne smem. :(

oooo pa ovo je sjajno, da li je to tamo gde ja mislim da jeste? :)

@vasilije

da, u pravu si, na svoj nacin si dao pravu kritiku te njegove izlozbe, dobar post zaista

Edited by Pontijak
Posted

jel bila tehnika flomaster na papiru?
Posted (edited)

Stvaralacka faza figurica od sredine hleba ce tek da usledi  :misko:

Edited by Haralampije
Posted

Nema ograničenja u tom smislu, naše zakonodavstvo i tokom robije poznaje samo ona ograničenja koja su u neposrednoj vezi sa izvršenjem zatvorske kazne.

Koliko se secam, on je nedavno imao kik boks mec u Austriji kada ga je iznabadao neki Albanac. Znaci, ne pravi se problem ni po pitanju putovanja u inostranstvo.

Posted (edited)

On u stvari ulazi u Farmu da bi promovisao svoj muzički projekat ...

Edited by stoka
Posted

hemijska na papiru, moliću lepo.

meni je on najomiljeniji slikar koji koristi tu tehniku.

Posted

Sva dnevna štampa u crno-belom izdanju.

via TT

Posted (edited)

Sva dnevna štampa u crno-belom izdanju.

da se mene pita, ja bih ostavio tako.

savrseno se uklapa u svakodnevno sivilo.

Edited by garcia