Malvo Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 SEKS TAMNICA Desetine žena tvrdi da su kao učenice silovane i zlostavljane u podrumima ove škole
Weenie Pooh Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 (edited) A ko je Čelzi Hendler, BTW? Ona neka komičarka što kad je Kim Kardashian pokazala dupe da bi "slomila internet" odlučila da pokaže i svoje na Instagramu, pa ga Instagram uklonio, pa je onda bio kao skandal ako može ona tamo zašto ne bih mogla ja ovamo, diskriminacija protiv manjih dupeta, waah waah. Edit: A zašto tačno mrzi Srbe, to već ne znam. Edited July 7, 2015 by Weenie Pooh
Lrd Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 kao niko se ne seca internet duela celsi-sutanovac. Eeee, kako mi sada naivno deluje to što sam pre samo 4 godine crveneo od blama što ministar odbrane odgovara nekoj (u Srbiji) anonimnoj komičarki.
Weenie Pooh Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Aaa to je ta ista? Nisam povezao. Ona je neki veći izdajnik...
stoka Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 (edited) Zna li neko jel ova peticija urodila plodom? Edited July 7, 2015 by stoka
stoka Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 A kako se zove ovaj blok u njenoj emisiji? Dva i po degenerika?
Кристофер Лумумбо Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Zna li neko jel ova peticija urodila plodom? arghhhhhhhhhhhhhh zasto sam ovo morao da odgledam...
Takeshi Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 sad je gotovo za celsi, srbi ce joj napraviti pakao od karijere! ima da kliknu svaki put kad mrziteljka pokaze sise.
Кристофер Лумумбо Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 (edited) btw, uzasne sise, treba da trazi da joj vrate kintu. Edited July 7, 2015 by Кристофер Лумумбо
eye of the beholder Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Valjda su prave.. koje žensko bi hteo da ima ovakve sise?
Recommended Posts