copkillah Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 problem je što je to još relativno novo kod nas, a ljudi koji to vole su naviknuti na veći kvalitet, pa su im ovi naši mahom nesmešni.
Аврам Гојић Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 više govori o stendap sceni u Srbiji, na kojoj suvereno vlada jedan Dinča, a prvi konkurent mu je Nikola Silić (koji pravi do jaja satirične video radiće, da se razumemo) jel to onaj sa ultrakratkim formama sa Vučićem itd?
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 da ti naši stendap komičari imaju jednu crtu koja mi neobično ide na ganglije, trude se da u svakoj rečenici poentiraju, bez da voze neku priču. bar koliko sam ih ja slušao
Hella Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 (edited) meni nesmešni svi stendap komičari na svetu a ona čivutica što svi kažu da je smešna jer bi da im dadne seksa e ona je najnesmešnija ne ne nisam omašio bez brige i lui si kej nije smešan Edited June 2, 2015 by Hella
aram Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 e ovo moram da zabelezim :) meni nesmešni svi stendap komičari na svetu a ona čivutica što svi kažu da je smešna jer bi da im dadne seksa e ona je najnesmešnija ne ne nisam omašio bez brige i lui si kej nije smešan +1
Singer Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 domaći stend ap je beskrajni transfer blama derfor apsolutno ne gledljiv/ne slušljiv za mene
Аврам Гојић Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 e ovo moram da zabelezim :) +1 meni bilo malo frka da priznam da mi CK ne prija i da mi nije smešan. drago mi je da nisam sam :)
stoka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 (edited) Ne mogu svi da budu Dejv Alen. A i on nije klasični stendap komičar jer nije stajao nego sedeo. A poznato je da kad čovek stoji, dosta krvi ide u noge, a manje u mozak, pa to utiče na koncentraciju ... Edited June 2, 2015 by stoka
yolo Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 pa dobro on je imao jedan prst manje na ruci pa mu je manje krvi oticalo iz mozga
Frank Pembleton Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ovi naši se istroše radeći za Ivanovića, sav kvalitet ode tamo... Poslato sa WC šolje by BVK
aram Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ovi naši se istroše radeći za Ivanovića, sav kvalitet ode tamo... Poslato sa WC šolje by BVK jako
ToniAdams Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 (edited) ona čivutica što svi kažu da je smešna jer bi da im dadne seksa e ona je najnesmešnija ne ne nisam omašio bez brige i lui si kej nije smešan +1 -1 Edited June 2, 2015 by ToniAdams
copkillah Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 domaći stend ap je beskrajni transfer blama derfor apsolutno ne gledljiv/ne slušljiv za mene trebalo je da gledaš prvo amatersko stendap veče kod nas...
Recommended Posts