June 2, 20159 yr problem je što je to još relativno novo kod nas, a ljudi koji to vole su naviknuti na veći kvalitet, pa su im ovi naši mahom nesmešni.
June 2, 20159 yr više govori o stendap sceni u Srbiji, na kojoj suvereno vlada jedan Dinča, a prvi konkurent mu je Nikola Silić (koji pravi do jaja satirične video radiće, da se razumemo) jel to onaj sa ultrakratkim formama sa Vučićem itd?
June 2, 20159 yr da ti naši stendap komičari imaju jednu crtu koja mi neobično ide na ganglije, trude se da u svakoj rečenici poentiraju, bez da voze neku priču. bar koliko sam ih ja slušao
June 2, 20159 yr meni nesmešni svi stendap komičari na svetu a ona čivutica što svi kažu da je smešna jer bi da im dadne seksa e ona je najnesmešnija ne ne nisam omašio bez brige i lui si kej nije smešan Edited June 2, 20159 yr by Hella
June 2, 20159 yr e ovo moram da zabelezim :) meni nesmešni svi stendap komičari na svetu a ona čivutica što svi kažu da je smešna jer bi da im dadne seksa e ona je najnesmešnija ne ne nisam omašio bez brige i lui si kej nije smešan +1
June 2, 20159 yr domaći stend ap je beskrajni transfer blama derfor apsolutno ne gledljiv/ne slušljiv za mene
June 2, 20159 yr e ovo moram da zabelezim :) +1 meni bilo malo frka da priznam da mi CK ne prija i da mi nije smešan. drago mi je da nisam sam :)
June 2, 20159 yr Ne mogu svi da budu Dejv Alen. A i on nije klasični stendap komičar jer nije stajao nego sedeo. A poznato je da kad čovek stoji, dosta krvi ide u noge, a manje u mozak, pa to utiče na koncentraciju ... Edited June 2, 20159 yr by stoka
June 2, 20159 yr Ovi naši se istroše radeći za Ivanovića, sav kvalitet ode tamo... Poslato sa WC šolje by BVK
June 2, 20159 yr Ovi naši se istroše radeći za Ivanovića, sav kvalitet ode tamo... Poslato sa WC šolje by BVK jako
June 2, 20159 yr ona čivutica što svi kažu da je smešna jer bi da im dadne seksa e ona je najnesmešnija ne ne nisam omašio bez brige i lui si kej nije smešan +1 -1 Edited June 2, 20159 yr by ToniAdams
June 2, 20159 yr domaći stend ap je beskrajni transfer blama derfor apsolutno ne gledljiv/ne slušljiv za mene trebalo je da gledaš prvo amatersko stendap veče kod nas...