Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

srbijadanas juče rulala, imali tekst o premijeru koji je kao mladić koristio usluge transvestita liki

:rolf:

Posted

srbijadanas juče rulala, imali tekst o premijeru koji je kao mladić koristio usluge transvestita liki

:rolf:

Bilo u Tabloidu pre 2-3 nedelje...

Ne čitate opozicione medije™, pa  ne znate šta se sve piše :mad:

Posted

Tabloid takve tekstove objavljuje godinama, a Vucic i njegova ekipa ih nikada nisu tuzili. Valjda vam to nesto govori o ulozi ove stampane stvari.

Posted

Baš bih voleo da Likana postane prva dama.

Posted

Tabloid takve tekstove objavljuje godinama, a Vucic i njegova ekipa ih nikada nisu tuzili. Valjda vam to nesto govori o ulozi ove stampane stvari.

Tabloid je oglasna tabla nekog krila db-a ili tako nešto, to je valjda jasno... U gomili gluposti, provuče se par tekstova u stilu "znamo šta ste radili prošlog leta" i to je to...

Doduše, izmiče mi svrha tih tekstova, jer slati neka upozorenja preko tabloida mi je tek WTF...

Posted

Ma fejk opozicija, nista drugo, 

Posted

Imam dva poznanika jedan ih tuzio, Brkic na sudu vadi neki papir o neuracunljivosti ovo-ono i pojeo vuk magarca i tako to...

Ovaj drugi ni nece da se petlja sa ludakom...

Posted

Mile Isakov, covek sa napismenom, overenom potvrdom sluzbe da nije njen saradnik. :D

Posted

meni taj tekst za pulicera oskara popularnosti i nacionalnu penziju  :fantom:

Posted

I on je kao mali setao Rovinjom i ugledao sliku druga Tita u izlogu radnje ali pomisao mu je bila drugacija:I ja cu jednom setati ovuda sa tetka Mirom i ona ce mi reci da cu ja biti ne na mestu Tita vec na mestu Slobe :jerry:

Posted

:s_w:

CDBFBCeWAAAyJUu.png

Вучићевић је писао за Демократију?

:ajde:

Posted

ima li nekih njegovih ranijih tekstova? ne sećam ga se nešto kao novinara - da li je ovo što piše za informer sintaksičko i misaono parcelisanje za intelektualni nivo informerovih čitalaca, ili upravo njegov stilski plafon?