kud u maglu Simoviću Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 srbijadanas juče rulala, imali tekst o premijeru koji je kao mladić koristio usluge transvestita liki
radisa Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 srbijadanas juče rulala, imali tekst o premijeru koji je kao mladić koristio usluge transvestita liki Bilo u Tabloidu pre 2-3 nedelje... Ne čitate opozicione medije, pa ne znate šta se sve piše
levi Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Poslednji najnoviji tabloid http://www.magazin-tabloid.com/casopis/slike/naslovne/334.jpg
Аврам Гојић Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Tabloid takve tekstove objavljuje godinama, a Vucic i njegova ekipa ih nikada nisu tuzili. Valjda vam to nesto govori o ulozi ove stampane stvari.
radisa Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Tabloid takve tekstove objavljuje godinama, a Vucic i njegova ekipa ih nikada nisu tuzili. Valjda vam to nesto govori o ulozi ove stampane stvari.Tabloid je oglasna tabla nekog krila db-a ili tako nešto, to je valjda jasno... U gomili gluposti, provuče se par tekstova u stilu "znamo šta ste radili prošlog leta" i to je to... Doduše, izmiče mi svrha tih tekstova, jer slati neka upozorenja preko tabloida mi je tek WTF...
Frank Pembleton Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Imam dva poznanika jedan ih tuzio, Brkic na sudu vadi neki papir o neuracunljivosti ovo-ono i pojeo vuk magarca i tako to... Ovaj drugi ni nece da se petlja sa ludakom...
stoka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) Poslednji najnoviji tabloid http://www.magazin-tabloid.com/casopis/slike/naslovne/334.jpg Zanimljiv je sastav redakcije gde su dva imena naročito interesantna: Goran-Goksi Petrović i Miodrag-Mile Isakov ... Edited April 18, 2015 by stoka
Sludge Factory Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Mile Isakov, covek sa napismenom, overenom potvrdom sluzbe da nije njen saradnik. :D
Hella Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 srbijadanas juče rulala, imali tekst o premijeru koji je kao mladić koristio usluge transvestita liki meni taj tekst za pulicera oskara popularnosti i nacionalnu penziju
Haralampije Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 I on je kao mali setao Rovinjom i ugledao sliku druga Tita u izlogu radnje ali pomisao mu je bila drugacija:I ja cu jednom setati ovuda sa tetka Mirom i ona ce mi reci da cu ja biti ne na mestu Tita vec na mestu Slobe
Malvo Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 ima li nekih njegovih ranijih tekstova? ne sećam ga se nešto kao novinara - da li je ovo što piše za informer sintaksičko i misaono parcelisanje za intelektualni nivo informerovih čitalaca, ili upravo njegov stilski plafon?
Recommended Posts