Haralampije Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 To su ti tradicionalni mediji u koje treba da se uzdamo jer građansko novinarstvo nema standarde profesije, višestruku proveru sadržaja, može svako da napiše šta god želi, itd. Samo prepisuju i jebe im se sta uopste pise
Kanzas siti zez Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Danas na pinku u nekim vestima iz sfere zabave: voditeljka najavljuje prilog " i ove nedelje nasi selebritiji su radili mnogo toga kako bi bili primeceni i dospeli u nasu emisiju". I onda ide prilog i prva vest "Ivana Peters imala infarkt"
James Marshall Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Blic otkriva nove momente "kako se dolazi do vijesti" - tako što se snima sadržaj ekrana telefona preko ramena Izabranica Milutina Mrkonjića je negativno komentarisala ministra prosvete na snimanju „Zvezda Granda“. Tačan broj viška zaposlenih u prosveti je 9.999 plus Verbić, smatra Ana Folk pevačica Ana Bekuta je pauzu na snimanju muzičkog takmičenja, gde je članica žirija, iskoristila da se ozbiljno pozabavi stanjem u prosveti i statusom ministra Srđana Verbića. Ona je sa prijateljem, kojeg je u mobilnom telefonu memorisala kao Goksi, komentarisala štrajk prosvetnih radnika, koji je ovih dana eskalirao i ozbiljno preti da ugrozi školsku godinu u Srbiji. „Tačan broj viška zaposlenih u prosveti je 9.999 plus Verbić!“, glasila je poruka koju je Ana poslala prijatelju, koji se bespogovorno složio s njom. Budući da je Bekuta konstatovala da je ministar višak, očigledno je da smatra da bi njegova smena dobrodošla. Ako se uzme u obzir da je pevačica u dugoj vezi sa političarem i bivšim ministrom saobraćaja Milutinom Mrkonjićem, onda ne treba da čudi to što je dobro upućena u političke prilike u zemlji. S druge strane, verovatno i nju zabrinjava štrajk prosvetara pa je odlučila da Verbića „otpusti“ SMS-om. U želji da saznamo šta je to Anu iznerviralo kod ministra prosvete, kontaktirali smo je nekoliko puta, ali ona nije želela da odgovori na naše pozive i poruke.
stoka Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Jel snimanje preko ramena tuđih poruka na mobilnom i objavljivanje istih podleže nekom zakonu ili je Srbistan oaza beskrajnih sloboda?
Аврам Гојић Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ovo spada u teško zadiranje u privatnost i stoga podleže zakonu. Bekuta ima pravo da traži da se ovo ukloni. A sada realnost: jeste, najbolje da je ovo spontan snimak.
kud u maglu Simoviću Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 onomad su isto snimili neku nesretnu sns kg odbornicu kada su postavljali tominog sina za gradonačelnika, s tim da je bilo urnebesnije "...ljubimo vas i volimo..." to i ja radim kad mi je dosadno
Haralampije Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 sta bre?ljubis andertejkerovog sina ili kg odbornicu :misko:
kud u maglu Simoviću Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 ne, zvrjim u tuđe mobitele(kompjutere). tako sam upoznao jednog forumaša dok je forumašio na poslu.
Haralampije Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 (edited) ccc..otrebice vas kao teh. visak ako vas provale :o Edited March 27, 2015 by Haralampije
Singer Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 u onim otvorenim kancelarijama (popularno open spejs) svako svakom gviri u monitor. tu je strateški važno da ti monitor gleda u zid
stoka Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Džaba ti ako nisi administrator mreže koji samo voajeriše ...
Аврам Гојић Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Umro Rade Stanić. Voleo sam da radim sa njim, i spadao je u ljude koji su mi se nenadano, bez nametanja, našli u životu.
Frank Pembleton Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Uhhh odlaze ko metlom, meni koleginica otisla prosle nedelje.Radio sa njom u 3 firme, ozbiljan profesionalac.Nije se "snasla" u ovim vremenima.Srecom pa finansijski nije ni morala.Ali eto...
Time Crisis Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 gledam jutros izveštaj agb nielsena(gledanost) od juče, blago zapanjen. hepi i parovi u pikovima najgledaniji, u periodu 20-23 u totalu starosnih grupa. do sada hepi nije prelazio 3-5% sharea, a juče 15, sa pikovima do 25,6. ovi što prate su mi objasnili da je ovakva gledanost počela pre 7-8 dana kada su krenuli u ofanzivu sa sadržajem Fascinantan podatak, mislim da zaslužuje da se pomene i ovde gore. :)
Recommended Posts