Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted (edited)

I donji levi ugao prilično gadan, teško je odlučiti se

Kvalitetna strana

Edited by levi
Posted (edited)

a shto su dame kivne na svoj praznik? zao im shto ih nisu nasilu udali da se obrazuju u kujni zivotne shkole?

chito neko?  :unsure:

Edited by gospa buba
Posted

Uozbilji se.

izvini ^_^

par dana po kujni, 17 vezanih trudnoca, i sve bi to proshlo ko rukom odneto -_-

Posted

par dana po kujni, 17 vezanih trudnoca, i sve bi to proshlo ko rukom odneto -_-

:)

Mada, nije baš nevezano za temu. Pre neku godinu, bila je ova decenija, negde sam naleteo na neku emisiju za 8. mart u kojoj je jedna od gošći (gošća? gošćaa?) rekla da je važnije da žene nađu dobrog i sposobnog muža nego da završavaju fakultet.

Posted

:)

Mada, nije baš nevezano za temu. Pre neku godinu, bila je ova decenija, negde sam naleteo na neku emisiju za 8. mart u kojoj je jedna od gošći (gošća? gošćaa?) rekla da je važnije da žene nađu dobrog i sposobnog muža nego da završavaju fakultet.

najvaznije za zene (i mushkarce, naravno) je da rade shta hoce. koliko je to moguce u ovom kapitalistichkom trenutku. pa i da nadju dobrog i sposobnog muza, extra zgodnu zensku itd. i da rode 17oro, u kujni, ako zele.

ako zele -_-

Posted

najvaznije za zene (i mushkarce, naravno) je da rade shta hoce. koliko je to moguce u ovom kapitalistichkom trenutku. pa i da nadju dobrog i sposobnog muza, extra zgodnu zensku itd. i da rode 17oro, u kujni, ako zele.

ako zele -_-

Eh, ovo je sad druga tema. Naravno, najvažnije je da ženke i mužjaci rade šta god požele, ali valjda u društvu i atmosferi gde postoji pravi izbor, a ne ovo.

Posted

Osmi mart je povod da se ženama učini znak pažnje. Nije dobro ako je to jedini dan u godini, u svakoj drugoj situaciji besmisleno je osuđivati muškarce zbog toga. Ova emancipacija žena otišla je u pogrešnom pravcu ...

Posted

Osmi mart je povod da se ženama učini znak pažnje. Nije dobro ako je to jedini dan u godini, u svakoj drugoj situaciji besmisleno je osuđivati muškarce zbog toga. Ova emancipacija žena otišla je u pogrešnom pravcu ...

wank2.gif

Posted (edited)

Osmi mart je povod da se ženama učini znak pažnje. 

znak pažnje za šta jel za to što revnosno pljačkaju muškarca tokom cele godine  :fantom:

Edited by Hella
Posted

Gospodo iz Ringeringeraja,prestanite da poklanjate te stupidne diskove.Jebem ja takav poklon kad novine kostaju 10 din vise  :fantom:

Posted

šta je 'nezavisna kontrola vlasti'? kako vlast može biti pod 'nezavisnom kontrolom'? koga, čega - skupštine, građana, koordinatora deliveri junita?

pući će mi glava :unsure:

Posted (edited)

Polovina prisutnih na tribini biće stranački botovi, a druga polovina (uključujući i Spaića) konstantno će da bulje u Ivanine noge ...

Edited by stoka