James Marshall Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Džeb Buš, ladno, jedan od mogućih kandidata za republikansku nominaciju :ziga:
aram Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 ma video sam impresum, ali ko su ti ljudi? mislim na novinarsku ekipu, jebo savetnike. a i ove HS i Ziht su guglu nepoznate...
James Marshall Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 ma video sam impresum, ali ko su ti ljudi? mislim na novinarsku ekipu, jebo savetnike. a i ove HS i Ziht su guglu nepoznate... Baš isto to gledam. Je li ovaj Milojević ovaj iz SD i VK CZ?
stoka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Verovatno Mišković plaća, a američka ambasada pruža logistiku ...
Gricko Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Nasumice otvorio ovaj tekst. Kakav je ovo jezik?? Pravopis, stil... http://www.slobodnimediji.com/srbija/dodaci/saznajemo/644-eu-pusta-vucica-niz-vodu
Frank Pembleton Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) Imas sa strane logotipe... Jasno je da su strani placenici... Uhhh morao sam i ovo da podelim... Edited January 28, 2015 by Frank Pembleton
James Marshall Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Imas sa strane logotipe... Jasno je da su strani placenici... Ma dovoljna su ti tri naslova da pročitaš da skapiraš da je ovo "nešto s agendom". Ako neko bude rovario malo dublje neka javi ako naleti na više od jednog pasusa koji vrijedi pročitati.
James Marshall Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) Imas sa strane logotipe... Jasno je da su strani placenici... Uhhh morao sam i ovo da podelim... Da je pravosuđe u Srbalja ko što treba bar polovina od ovih ne bi trebalo da su slobodni ljudi. Edited January 28, 2015 by James Marshall
yolo Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 podsetimo se nikole sandulovica i njegovog sjajnog ukusa za nekretnine nekada, dortjol sada, senjak dedinje
Takeshi Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) sajt izgleda izuzetno. kao da ga je jedna osoba izradila, uredjuje i pise tekstove. tipujem na ovog miletica. Edited January 28, 2015 by Takeshi
Recommended Posts