January 26, 201510 yr DJV i Luković Perica u klinču na Teškoj Reči, samo pršte varnice..... not debatuju o drugosrbijanskom rasizmu kolko čujem.... uz persiranje Edited January 26, 201510 yr by akibono
January 26, 201510 yr Meni je drago da ih svi ostali ignorišu. Mislim da će Pera gnjida postati redovan gost, kao Milovan Jovanović kod Anđusa. Uostalom, ista su kategorija.
January 28, 201510 yr bojana lekić najavila trodelni dokumentarac o padu haških begunaca, deluje obećavajuće. biće u četvrtak na tv-u
January 28, 201510 yr ima svoju marketing-pr-produkcija firmu brendon. autori filma su ona i slaviša lekić, njih dvoje, manje-više, ostatak ekipe je odličan. a kako sam shvatio vukčević(tužilac) je imao dosta udela u scenariju
January 28, 201510 yr ima svoju marketing-pr-produkcija firmu brendon. autori filma su ona i slaviša lekić, njih dvoje, manje-više, ostatak ekipe je odličan. a kako sam shvatio vukčević(tužilac) je imao dosta udela u scenarijuAli jaka je fora da na B92 reklamiraju ovaj uradak koji se emituje na Prvoj! :P
January 28, 201510 yr kao što se najgledanija b92 emisija producira na prvoj 1 srećna porodica U prošlom vremenu...Ta emisija...
January 28, 201510 yr kao što se najgledanija b92 emisija producira na prvoj 1 srećna porodica da bas porodica..kao prvorodjeni naslednik i usvojeno dete