April 1Apr 1 Umrla je Bojana Andrić, dramaturškinja, scenaristkinja, istoričarka televizije, televizijska urednica i rediteljka. I možda najvažnije što se njenog profesionalnog života tiče, autorka emisije "Trezor". I jedna neopisivo divna osoba.
April 2Apr 2 Jedino sto gledam na RTS planeti jeste Trezor. Da li je zaista sve sto je moglo biti pronadjeno/sacuvano za trezor zaista i pronadjeno ? Odnosno da li je ono sto nam je sada dostupno iz arhiva i jedino sto ce biti dostupno u buducosti ? Napr. nisam naisao na ni jedno "Kino Oko" Dragana Babica ili napr. Hronike Festa (sa narp. Nebojsom Djukelicem) i slicne kultne emisije...
April 13Apr 13 Bokan se klonirao, gostuje u dva jutarnja programa (u 13.45) istovremeno, na oba piše uživo
April 23Apr 23 Javni servis na odličnom 20. mestu. To je to ogromno poverenje građana.https://e-public.gemius.com/rs/rankings/12730 Edited April 23Apr 23 by vememah
April 23Apr 23 Ja sam jedan od retkih koji svakog dana nešto pogleda na sajtu rts i provede dosta više vremena od 8m 57s
April 23Apr 23 Nisam znao da postoji telegraf.rs, kamoli da je u top 3. rts.rs je veci bland nego tv, no svakako poverenje nema veze sa posetama. Citas naslov, znas da je navlakusa, al opet kliknes. Cesto cujem posle par sati "to je to, rts objavio"...
April 24Apr 24 Meni nije jasno koliko moras biti glup da citas clickbait portale.Ajde jednom te zaebu, drugi put, pa treci put.Ako i dalje ides na te djubre sajtove, onda si glup ko tuki.
April 24Apr 24 Meni je super kad procitam da je bivsi reprezentativac potpisao za crno-bele. Nakon klika saznajem da je bivsi juniorski reprezentativac Zambije u rukometu potpisao za RK Udineze koji igra trecu italijansku ligu
April 24Apr 24 Isto tako jednom kad smo cekali pojacanja u basketu izbacuju naslov da se reprezentativac vraca u Partizan. Umesto Lucica i Milutinova klikom saznajem da je to Andjusic. Vesti nisam citao naredna dva meseca
April 24Apr 24 16 hours ago, vememah said:Javni servis na odličnom 20. mestu. To je to ogromno poverenje građana.https://e-public.gemius.com/rs/rankings/12730Od kad su ovi podaci, za 2024.? Verujem da se N1 u zadnjih par meseci popeo na listi.