Jump to content
IGNORED

Стаљинград (2013)

porucnik vasic

Recommended Posts

Posted

tjah, po komentarima onih koji su film pogledali, bice da i nije tako strasno sto cemo se nacekati :-)

Posted
Režirao Bondarčukov sin. imam neprijatno iskustvo gledanja ovga http://www.imdb.com/...f_=nm_flmg_dr_3Prilično loš reditelj, nadam se da je ovde uspeo da napravi bolji film.
Тај ми је одавно на списку за поновно гледање, иако је прилично американизован/похоливуђен, ал' је свеједно доста остало од књиге. Мени то није негативна референца, дапаче.
Posted
Тај ми је одавно на списку за поновно гледање, иако је прилично американизован/похоливуђен, ал' је свеједно доста остало од књиге. Мени то није негативна референца, дапаче.
Ima i drugi deo ali nisam želeo da se upuštam u to. Veoma poštujem braću Strugacki ali ovo je bilo prilično nespretno i režijski i dramaturški.
Posted

Trailer je odlicanCele godine cekam ovaj filmNadam se da nece razocaratiOn mi je prvi na listi za "kupiti"

Posted (edited)

koliko sam video popasao je preloše ocene. lik je vidim režirao i 9 rotu

Edited by Ravanelli
Posted
Sinoć na RTS bio ovaj Staljingrad
Bile su dobre scene uličnih borbi, potpuno haotično. Takođe i scena bežanije sa aerodroma. Malo su usrali sa onom ribom i dečakom ali ok.
Posted

Po trejleru bi se reklo Enemy at the Gates uz malo kung fua. Blah..

Posted

ovo mi za bionju, ali u našoj avliji teško da će proći imax 3d50/50 su šanse da uopšte dođe

Posted
Po trejleru bi se reklo Enemy at the Gates meets 300. This is Stalingraaad!
Posted
...
+ nekakva srceparajuca ljubavna prica u vihoru rata...
Posted
Bile su dobre scene uličnih borbi, potpuno haotično. Takođe i scena bežanije sa aerodroma. Malo su usrali sa onom ribom i dečakom ali ok.
Strašno dobar film, pirotehnika, statisti i kulise mu daju dozu realnosti koje kompjuteri ne mogu da pruže. Čak mi je i priča o klincu i ženi, iako malo izveštačena, nije nelogična.