yolo Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 mozda im kasni prljava kampanja protivu konkurencije? smeo bih se zakleti da oni koji su radili i za jedne i za druge imaju dovoljno materijala za nafilovati toaletoide i para za platiti njihovo objektivno novinarstvo.
beatakeshi Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Šta ste svi konspirativni, jel može neko dekodiranje tih šifara?
yolo Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 jao, naivan si kao forumska francuska sobarica
beatakeshi Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Stvarno mi ništa nije jasno, a i prilično sam neinformisan.
yolo Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 da parafraziram moju nastavnicu OTO, sa obrnutim ulogama: ti me navlacis navlacis a ja nikako da te zadovoljim
kud u maglu Simoviću Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Stvarno mi ništa nije jasno, a i prilično sam neinformisan.u toku je restruktuiranje medijskog neba u srbiji
beatakeshi Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ko je in a ko je out? Ima li tu nekih para (za sitniju raju)?
stoka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Hajdete ljudi, budite transparentni! TV Nova je naprednjačka televizija. Zajedno sa Pinkom će izdominirati prosečnu srpsku publiku. TV Prva će se držati kako tako, a B92 polako plovi ... plovi ... niz vodicu ... Ono što nisu uspeli devedesetih fašističkim zakonom o informisanju i drakonskim kaznama, uspeće sada ... I to elegantno, legalno i legitimno, tržišnim iznurivanjem medijskih neistomišljenika ...
aram Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 a sto im je lepo omoguceno zahvaljujuci djindjicu (ordenje, frekvencije) :)
kud u maglu Simoviću Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 TV Nova je naprednjačka televizijasigurno manje narodnjačka od svet+ televizije
stoka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 sigurno manje narodnjačka od svet+ televizijeOd viška glava ne boli ...
dvb-t manijak Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 jedem govna...dok sam kucao, ljudi su pustili test na SBB-u (analognom)
Recommended Posts