November 30, 201311 yr mozda im kasni prljava kampanja protivu konkurencije? smeo bih se zakleti da oni koji su radili i za jedne i za druge imaju dovoljno materijala za nafilovati toaletoide i para za platiti njihovo objektivno novinarstvo.
November 30, 201311 yr da parafraziram moju nastavnicu OTO, sa obrnutim ulogama: ti me navlacis navlacis a ja nikako da te zadovoljim
November 30, 201311 yr Stvarno mi ništa nije jasno, a i prilično sam neinformisan.u toku je restruktuiranje medijskog neba u srbiji
December 1, 201311 yr Hajdete ljudi, budite transparentni! TV Nova je naprednjačka televizija. Zajedno sa Pinkom će izdominirati prosečnu srpsku publiku. TV Prva će se držati kako tako, a B92 polako plovi ... plovi ... niz vodicu ... Ono što nisu uspeli devedesetih fašističkim zakonom o informisanju i drakonskim kaznama, uspeće sada ... I to elegantno, legalno i legitimno, tržišnim iznurivanjem medijskih neistomišljenika ...
December 1, 201311 yr TV Nova je naprednjačka televizijasigurno manje narodnjačka od svet+ televizije