Jump to content
IGNORED

Ja biti ponosna na predakove, topik o porodici i aktivnostima građanina Karađorđevića

Filipenko

Recommended Posts

Posted

Srpski kraljevi su bili suvereni vladari manje od 60 godina. Toliko o tradiciji.

Posted

Uvek ce biti ljudi ljezni manje odgovornosti, manje razmisljanja i odlucivanja... i uvek ce se naci neki NJKV Djokica da jase na tom talasu. Ovaj je jos i najpametniji - nema nikakav realan poso, ni o cemu ne brine, samo uzima harac drugima koji to isto zele. Da sam pametan pa da ja osnujem nesto na taj fazon, ma celu bre organizaciju gde se nista ne ocekuje od tebe a ti uzimas pare budalama. Mislim da bi je nazvao Srpska imate-Pravo-da-me-Slavite i Crkava-te od rada dok ja ladim jajca u dzakuziju u zlatnom dvoru.

Posted (edited)
Republika je incident, sticaj nesrećnih okolnosti, neprirodno stanje, alijenacija od božanskog i prirodnog poretka.
You can't be serious!?But, you could be hilarious. ^_^ Edited by Bujodrag
Posted

Sali se dobri Slow.

Posted

Sad ćete me naterati da pričam o nevidljivom plemstvu i božanskom ustrojstvu aristokratije da bi dokazao da se ne šalim.

Posted
Objasni mi proceduru u kojoj Pera Perić iz Malog Mokrog Luga može dostići taj nivo, kojom zaslugom?
Moze da umre pa da se rodi kao Gicin najstariji praunuk (ako je mesto medju unucima zauzeto i ako reinkarnacija postoji).
Posted

a jel moze da se udomi kod neke snajke recimo, i ponada interesovanju vanzemaljaca za mushku sabracu?meni to deluje jednostavnije za prosechnog junachkog peru perica iz mml ^_^mislim budimo realni, svinjari su jednom postali kraljevi, dakle, svinjari uvek mogu da postanu kraljevi.uz, dakako, malu saradnju istorijskog trenutka i da se nadju sa prave strane balkona <_<

Posted

pa to. svinjar sa najvećom močugom je kralj.kak bi bez močuge inače uterivao božanske i svecke poretke?!

Posted

Pravda za govedare!Pravda, čak, i za ovčare&kozare!Pilićari nek se strpe.

Posted (edited)
svinjar sa najvećom močugom je kralj.
:naughty: Edited by Lezilebovich
Posted
Pravda za govedare!Pravda, čak, i za ovčare&kozare!Pilićari nek se strpe.
a sto pilicari da se strpe. ako se oni strpe, pchelari nikad nece doc nared <_<