Jump to content

Ja biti ponosna na predakove, topik o porodici i aktivnostima građanina Karađorđevića

Featured Replies

Mogao je mnogo vise da nema IQ negde oko 60. 

• Replies 704
  • Views 83.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj potpis je izgubio smisao, ovo ti neću oprostiti, građanko Jelisaveto!     PRINCEZA PRODALA VILU: Novi vlasnik rezidencije "Crnogorka" iz Engleske   Prodade Vilu Crnogorka

Posted Images

Cuti, jezik pregrizo, da ima manji IQ jos bi moglo da nam se zalomi da dobijemo kralja... :sleep: 

Kakvi ste to ljudi, napadate svog budućeg kralja na Badnji dan. A baš se potrudio. Vladaće vama Vučić doživotno.

Edited by slow

Ne, ja samo kazem. Ekstremno mali IQ ne znaci da je losa osoba.

5 hours ago, slow said:

490559_8f2a1150m_ls.jpg

mozda je precednikov deblji, ali prestolonaslednikov je definitivno duzi :Fantom:

nego kako je (su mu) ovo odsekao badnjak? zar pravoslavlje ne nalaze tri udarca sikirom, zar kralj obicaje da nam skrnavi? :ohmy:

može i motorkom, ako je osveštana 

:D

mada sumnjam da bi prestolonaslednik umeo koristiti tako kompleksnu spravu

u svakom slucaju ne bih se voleo naci u blizini ovog coveka sa motorkom u rukama

On 6.1.2019. at 16:16, pbg12345 said:

nego kako je (su mu) ovo odsekao badnjak? zar pravoslavlje ne nalaze tri udarca sikirom, zar kralj obicaje da nam skrnavi? :ohmy:

Ovo je mozda i odseceno sekirom, ova ispod definitivno nije.

DwOOg9WX4AAWB_U.jpg

Ovo je Predsednik odsekao jednim udarcem levom rukom.

Bez sekire

a koja je to sad patkobadnjakometrija, svaki put sve veći...  uskoro će hrastove od 100+ godina unositi cele...

velja unapred odneo pobedu 

on je jos nomad poseko najstariji u drzavi :fantom:

tz tz tz gde im je ekoloska svest, zasto ne unose plasticni badnjak, kada vec postoji plasticna jelka red je da postoji i plasticni badnjak sa led lampicama koje simuliraju vatru tj zapaljen badnjak

Jos bolje - aplikacija na smart televizoru. Sad citam da je apple dozvolio iTunes da sljaka na Samsungovim televizorima. Dogodine milina, ne izadjes iz kuce a badnjak gori na teveu.