February 27, 20187 yr Pa zar nije fazon da se uzima ime dede ili pradede i doda brojka. Ovo je konfuzno u pm, zamisli kad keva zavrišti "ALEKSANDRE opet si uneo blato u kuću"
February 27, 20187 yr Лични грб Њ.К.В. принцезе ДаницеЛозанж: на црвеном лозанжу је бели двоглави орао у полету обе главе крунисане хералдичком круном Србије, кљуна, језика и ногу сребрних, а на грудима орла црвени штит са крстом до ивица између ког су четири оцила сребрне боје радним површинама окренутим ка усправној греди крста све бело, а у дну штита два сребрна крина. Штит је крунисан круном ЊКВ краља Петра I са плавим крином у центру. Грб је истоветан грбу принца Филипа.
February 27, 20187 yr @marvin. pa dobro nemoj sad i ti. oni se tako zovu. ima i medju tzv gradjanima™ bolida koji misle da je super da im se dete zove isto. ovi makar imaju vishe imena (valjda ) pa mogu posle da proberu pod kojim ce da zive, ako im bash ne pasuje, dok chekaju na red @ticher. pa nemoj ni ti. nije praslin blesav. Edited February 27, 20187 yr by gospa buba
February 27, 20187 yr 7 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Pa zar nije fazon da se uzima ime dede ili pradede i doda brojka. Ovo je konfuzno u pm, zamisli kad keva zavrišti "ALEKSANDRE opet si uneo blato u kuću" a mali vuchic viche nisam ja baba majke mi
February 27, 20187 yr princ petar Говори енглески, шпански и француски, а усавршава свој српски језик. Svaka mu cast, govori 3, a usavrsava 4. Pravi poliglota. edit. zapravo sva tri princa usavrsavaju srpski, mea culpa Edited February 27, 20187 yr by precog
February 27, 20187 yr 1 minute ago, gospa buba said: @marvin. pa dobro nemoj sad i ti. oni se tako zovu. ima i medju tzv gradjanima™ bolida koji misle da je super da im se dete zove isto. ovi makar imaju vishe imena (valjda :unsure:) pa mogu posle da proberu pod kojim ce da zive, dok chekaju na red @ticher. pa nemoj ni ti. nije praslin blesav. nije, daleko bilo, samo je monarhista, a to je jedna duuuga tradicija, od čak 30 godina, a on svakako poštuje tradiciju. eh kad se samo setim kako su se dvorske dame isto ovako nosile i imale svoje grbove i nazivale ovako zvaničnim imenima. zato ni patrijarh nije odoleo nego je naredio da zvone zvona u čast njiovu i njiove grešne veze.
February 27, 20187 yr ma, može i da promeni ime, ako mu bude bilo potrebno, videli smo da je sada procedura skraćena, bude gotovo očas posla.
February 27, 20187 yr 1 hour ago, gospa buba said: @marvin. pa dobro nemoj sad i ti. oni se tako zovu. ima i medju tzv gradjanima™ bolida koji misle da je super da im se dete zove isto. ovi makar imaju vishe imena (valjda ) pa mogu posle da proberu pod kojim ce da zive, ako im bash ne pasuje, dok chekaju na red Ne, ja sam ozbiljno mislio da je običaj da prestolonaslednici i prinčevi dobiju ime slavnog đeda, prađeda, šta god i onda dodaju brojku, ali ne direknog oca majku mu. Čudno mi, samo to.
February 27, 20187 yr 2 hours ago, gospa buba said: @marvin. pa dobro nemoj sad i ti. oni se tako zovu. ima i medju tzv gradjanima™ bolida koji misle da je super da im se dete zove isto. ovi makar imaju vishe imena (valjda ) pa mogu posle da proberu pod kojim ce da zive, ako im bash ne pasuje, dok chekaju na red @ticher. pa nemoj ni ti. nije praslin blesav. Profesor Milan Tuba sa PMFa ima dva sina i obojica se zovu Milan