Jump to content

Ja biti ponosna na predakove, topik o porodici i aktivnostima građanina Karađorđevića

Featured Replies

1 minute ago, miki.bg said:

Ma daj, ceremonijalni rijaliti ti je varvarstvo koji treba ukuniti što pre, ali zato pseudodemokratski kapitalizam u okviru koga se taj rijaliti odvija sa eksploatisanjem ljudi i prirodnih resursa koje omogućuje da ekstremno jeftino pišemo sve ovo je je ok sve kul i nije varvarstvo i ne treba previše žuriti sa njegovim ukidanjem :D 

Ne mozes da mi podvalis tako nesto, pa da si jos toliki. 

Ako mozes da drzis fokus, mozemo da razgovaramo i na temu kapitalizma, ako ne mozes da drzis fokus ili ako hoces da mi menjas teze, necemo razgovarati ni o cemu.

Sve one u UK koji pozivaju na abdikaciju Kraljice i zbacivanje Krune  treba zatvoriti u Tower i primeniti odgovarajući tretman 

ništa opasnije od krvoločnih republikanaca, to su isisovci i tirani još od od vremena Cromwella, preko francuskih ljubitelja giljotine zaključno sa Lenjinom, Staljinom, Titom i Pol Potom.

Živeo Kralj i živela Monarhija!

Edited by slow

Dole mufljuzi

4 hours ago, miki.bg said:

I primarno zbog toga je ljudima bolje u ne-monarhijama ili zbog svih ostalih stvari koji su pratile taj proces? 

@levi

pa zbog celog paketa,  ali demokratizacija i ukidnjanje apsloutne vlasti monarha  је bitan deo procesa, i jedan od razloga zašto je ljudima bolje

nisu se oni sticajem okolnosti odrekli svog prava™ na apsolutnu vlast zato što su bili velikodušni prema podanicima, nego je to teškom mukom osvojeno. i sad neko razmišlja da vrati taj točak unazad, ali ne do kraja, nego samo malo :unsure:

Edited by levi

Dobro da su Copavi, Slobek i Pusilips tocak unapred...

_AZktkqTURBXy8yYzM1YjJlY2FmYTc0ZjVlMWE1M

:778_heartbeat:

Meni je to sasvim prirodno, narod je totalno osiromašio (i oglupaveo), aktuelni društveni odnosi sve više liče na feudalizam, vreme je i kralj da se pojavi. Dok je ovaca, biće i šišanja...

6 hours ago, adam said:

boranijo, niste ni zasluzili ovako otmenu kraljevsku porodicu. 

PANO-Danica-i-Filip.jpg

Лебац ти, они су овако позирали да би их сликали мобилним?

Какав крш од слике.

Nije krs od slike, nego je krs od ljudi... :fantom:

kapiram trslina sto se lozi na ove. izbija izuzetnost iz svakog pixela. 640x480 malih izuzetnih izuzetnosti.

Edited by ToniAdams

kad je bravar pozirao za ukradenim klavirom onda ste ćutali

Tito-8.jpg&q=90&w=479&zc=1

Edited by slow

A onaj isprdak je klavir zaradio?

Ako nije on njegov (pra)deda jeste. ne verujem da je ukraden ili otet.

Edited by slow

18 hours ago, adam said:

boranijo, niste ni zasluzili ovako otmenu kraljevsku porodicu. 

PANO-Danica-i-Filip.jpg

pozna faza gihta i išijas kod madame a kod njkv princa slepilo.

2 minutes ago, slow said:

Ako nije on njegov (pra)deda jeste. ne verujem da je ukraden ili otet.

sigurno :D 

čuvena preduzetnička porodica

5 minutes ago, levi said:

sigurno :D 

čuvena preduzetnička porodica

jesu čuvena porodica, samo ne preduzetnička već vladarska