Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Curry sa suojih 40-ak poena izgleda smijesno u poredjenju s ovim ludakom.Rekord karijere :pera:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

koliko daje ovaj ludak od kad se westbrook povredio, 40 ppg?

Posted

Ubaci sad bacanje nakon 14 vezanih promasaja

Posted

Gotivni su Pejsersi, nemaju neke izvikane i nafurane zvezde (mada je Dzordz zasticen ko beli medved) ali mislim da nece otici jako i do samog kraja. Pojebace ih Majami rutinski kad bude gusto.

Posted

Baš mi žao Toronta. Baš kad treba da ne uđu u playoff, i da stinkuju, oni se kurče da su sada super tim i da mogu da se nose sa Majamijem i Indijanom, a popušiće u prvom krugu i propustiće da draftuju solidnog igrača. A neki jači FA sigurno nikada tamo neće potpisati...

Posted
Baš mi žao Toronta. Baš kad treba da ne uđu u playoff, i da stinkuju, oni se kurče da su sada super tim i da mogu da se nose sa Majamijem i Indijanom, a popušiće u prvom krugu i propustiće da draftuju solidnog igrača. A neki jači FA sigurno nikada tamo neće potpisati...
i sta onda, dobiju neki peti pik i uzmu nekog exuma koji ih nece uciniti ista konkurentnijim a jos ce i otici za jedno 4-5 godina.nema bas ovaj draft lebrone i durante, iako je dosta jak.
Posted

Tankuju jako i do samog kraja kao Milvoki i dobiju novog frenšajz™ plejera (TOP 3 pik na ovom draftu), potpišu par osrednjih FA-jeva i to je već onda nešto.

Posted

Ajzeja™ za prvih 16 minuta utrpao 20 poena u Durantovoj kuci, nece ovo izaci na dobro.

Posted

Bilo bi mnogo dobro da ih nose na nekim utakmicama, makar na preseason ili na all-staru

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...