January 18, 201411 yr Curry sa suojih 40-ak poena izgleda smijesno u poredjenju s ovim ludakom.Rekord karijere
January 19, 201411 yr Gotivni su Pejsersi, nemaju neke izvikane i nafurane zvezde (mada je Dzordz zasticen ko beli medved) ali mislim da nece otici jako i do samog kraja. Pojebace ih Majami rutinski kad bude gusto.
January 19, 201411 yr Baš mi žao Toronta. Baš kad treba da ne uđu u playoff, i da stinkuju, oni se kurče da su sada super tim i da mogu da se nose sa Majamijem i Indijanom, a popušiće u prvom krugu i propustiće da draftuju solidnog igrača. A neki jači FA sigurno nikada tamo neće potpisati...
January 19, 201411 yr Baš mi žao Toronta. Baš kad treba da ne uđu u playoff, i da stinkuju, oni se kurče da su sada super tim i da mogu da se nose sa Majamijem i Indijanom, a popušiće u prvom krugu i propustiće da draftuju solidnog igrača. A neki jači FA sigurno nikada tamo neće potpisati...i sta onda, dobiju neki peti pik i uzmu nekog exuma koji ih nece uciniti ista konkurentnijim a jos ce i otici za jedno 4-5 godina.nema bas ovaj draft lebrone i durante, iako je dosta jak.
January 19, 201411 yr Tankuju jako i do samog kraja kao Milvoki i dobiju novog frenšajz plejera (TOP 3 pik na ovom draftu), potpišu par osrednjih FA-jeva i to je već onda nešto.
January 20, 201411 yr Ajzeja za prvih 16 minuta utrpao 20 poena u Durantovoj kuci, nece ovo izaci na dobro.
January 20, 201411 yr the team has announced that select players, cheerleaders, announcers, and even the mascot will wear Google Glass during a game against the Indiana Pacers on January 24th нажалостUnsurprisingly, the players won't actually wear Glass on the court, as that would certainly violate some NBA rules http://www.theverge.com/2014/1/19/5325074/sacramento-kings-will-wear-glass-during-january-24th-game
January 20, 201411 yr Bilo bi mnogo dobro da ih nose na nekim utakmicama, makar na preseason ili na all-staru